< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ortadoğu'nun sorunu din mi? Şişlide ortadoğuluların kavgası!
-
-
Islam ile alakasi yok mevzunun, Brezilya hristiyan orasi neden boyle, ya da Guatemala musluman oldugu icin mi bu halde. Ya da Almanya hristiyan oldugu icin mi bu kadar iyi? Yine hayir, kotulugun sebebi din olsaydi Israil yerlerde olmasi gerekiyordu, din dersinin, dini egitimin en yuksek tutuldugu yerlerden birisi.
Mevzu din degil yani demek istedigmi, mevzu egitim, insanlara sen once insansin sonra Musluman, Hristiyan, Ateist neyse artik bilincini asilamak gerekiyor. Egitim vermek gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ama din de aslında bir tür eğitimdir. o zaman?
-
Dinin egemen olduğu toplumlarda eğitim kalitesi düşük olduğu için inancından bağımsız olarak insan kalitesi düşüktür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mevzu IQ seviyesi yani zeka, hala anlayamadiniz mi? IQ seviyesi 75-85 arasi insanlar boyledir. Ne zaman 160'lara cikar seviyeleri o zaman gercek insan olurlar.
-
Mevzu eğitimden başka bir şey değil. Bizdeki eğitim kalitesi yıldan yıla daha da kötüye gitti. Cemaatin eline verdiler eğitimi, her tarafta özel okullar; kendi oğlunu kızını kayırmalar, soruların çalınıp boş insanların yüksek yerlere getirilmesi, liyakatsizlik vs vs. Daha ne sayalım ki?
Din iyi bir araç kullanmasını bilene. Her kapıyı açıyor zaten. Menzilciler ele geçirmiş şimdi de çoğu yeri. Sorun dinden ziyade siyasallaştırılmış din anlayışı. Tamamen saçmalık.
-
Din kardeşimizin diğer 2 avradı eksik,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 7 Ekim 2024; 23:22:46 > -
bence olay hiç sosyolojik, epistomolojik vs gibi algılanmamalı, parada anlaşamamışlar, adam belej sanmış ücret kulağına söylenince tepki gösteriyor : )
-
Din ve genetik,çevresel insan yapısı.Suça yatkınlık diye bir şey var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
din ve genetik olayın dışında bence. dinden çok baskın kültür gibi geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ortadoğunun sorunu ortadoğu kültürünün ta kendisi. Hristiyanı da, Müslümanı da, Musevisi de hepsi şiddete meyilli. Bir Suriye iç savaşından 1001 tane alt savaşçı grup çıkar mı?
PvP serverında clan açıyorlar mübarek. Kısaltmaları birbirine karıştırıyorduk artık. İstanbul desen zaten ortadoğunun başkenti oldu, ne kadar ortadoğulu var İstanbul'da.
-
işte kendimce gerçeği görebilmiş vatandaş. herşey kültür ile alakalı :) oluşturduğun kültür ile kendi kimliğini oluşturursun. onu da işte dine, siyasete, sosyal yapıya yansıtırsın. bir üstte çöp atak heykeline gerçek çöp atan Türkiye'de vatandaşa yansımış 1000 yıllık arap kültürünün etkileridir.
tebrik ediyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dinin egemen olduğu toplumlarda eğitim kalitesi düşük olduğu için inancından bağımsız olarak insan kalitesi düşüktür.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X