Şimdi Ara

Ortak Rüya Görmek :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevdiğiniz bi inanla; mesela sevgilinizle - karınızla uyurken aynı rüyaları görmek, aynı rüya içinde olmak ya da başka biriyle aynı rüyalar içinde bulunmak.

Var mı başından bu tür bi olay geçmiş olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortak Rüya Görmek

Ortak rüya görmek, iki veya daha fazla kişinin bağlantılı bir rüyada birbirlerini görmeleri ve etkileşimde bulunmalarıdır. Bu nadir ancak büyüleyici bir fenomendir ve birçok kültürde çeşitli şekillerde yorumlanmıştır.

Ortak rüya görme deneyimleri büyük ölçüde değişebilir. Bazı insanlar aynı rüyayı birebir gördüklerini bildirirken, diğerleri birbirlerinin rüyalarına katılıp etkileşime girdiklerini ifade eder. Bu, birbirlerinin rüyalarına girmeyi kasıtlı olarak tetiklemeyi içeren rüya paylaşımı uygulamasını bile teşvik etmiştir.

Ortak Rüya Görmenin Nedenleri

Ortak rüya görmenin kesin nedeni henüz tam olarak anlaşılamamıştır. Ancak bazı teoriler şunları içerir:

• Beyin Dalgaları Senkronizasyonu: Birlikte uyuyan kişilerin beyin dalgaları senkronize hale gelebilir ve bu da ortak rüya deneyimlerine yol açabilir.
    • Psikolojik Bağ: Yakın ilişkisi olan kişiler, ortak duygusal deneyimler yaşamaları ve birbirlerinin bilinçaltı düşüncelerini paylaşmaları nedeniyle ortak rüya görmeye daha yatkın olabilirler.
    • Ruhsal Bağ: Bazı insanlar, ortak rüya görmeyi ruhsal bir bağlantının işareti olarak yorumlarlar.

Ortak Rüya Görme ile İlgili İnançlar

Farklı kültürlerde ortak rüya görmeyle ilgili birçok inanç ve yorum vardır. Bazı kültürlerde, ortak rüyaların iki kişi arasındaki derin bir bağı yansıttığı düşünülürken, diğer kültürlerde kötü şans veya gelecekteki olayların bir alameti olarak görülür.

Ortak Rüya Görme Deneyimlerini Paylaşmak

Ortak bir rüya deneyimi yaşadıysanız, bunu paylaşmak bağlantınızı güçlendirebilir. Rüyalarınızı birbirinize anlatarak, deneyiminizi yorumlayabilir ve onun kişisel anlamlarını keşfedebilirsiniz.

Eğer biriyle aynı rüyayı gördüyseniz, bu nadir ve özel bir deneyim olabilir. Rüyalarınızın anlamını yorumlamak ve aralarındaki bağlantıları keşfetmek için zaman ayırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet çok gordum

• Bunlar anca anime ve samanyolunda olur evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DeviLs

Evet çok gordum

Anlat bakalım birini..

• olmaz heralde
    ama olsa fena olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Bunlar anca anime ve samanyolunda olur evlat

Araştır o zaman evladım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wifius varsa neden olmasın.

• benim abimle aynı yaşlarda olan kuzenim görmüştü
  • Oha varsa süper bir şey la multiplayer dream

• Astral seyehat ile dünyayı gezebilirsin sevdiğinle rüyada buluşup,muavin bile var.
  • :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmed Altair

Oha varsa süper bir şey la multiplayer dream

• inception esprisi yapmak isteyenn?
  • LAN dan dene bi olması lazım
  • beyler bunu bilimsel açıklaması var sen rüya görürken beyin belli fikansları yayar ve yanındaki insanın beynide bunları istemsiz olarak algılayabilir bunu en büyük kanıtı arkadaşınınz oturuken bir olay olur ve ikinizin aklınada aynışey gelir herkez yaşamıştır yada sen içinden bir şarkının sözleri söylüyosundur sonrada mırıldanmaya başlarsın arkadaşında (aaa bende tam içimden o şarkıyı düşünüyodum) gibi tepkiler verdiği mutlaka olmuştur
  • arkadaşlar benim başıma bugün geldi hiç üşenmedim forma üye olup benzer tecrübeleri yaşamış kişi var mı diye bakayım dedim. İlginçtir ki bir öğlen uykusunda vuku buldu. abim hemen diğer oda da uyuyordu bende salonda çekyata yattım uyuyalım diye planladık True dedective dizisinin finalinden sonra uyuyayalım dedik rüyanın daha başlangıcı bile farklıydı. Yavaş yavaş rüyalar alemine geçtiğimi hatırladığım nadir anlardan biriydi daha sonra ne olduğunu bile anlamadan kendimizi evimizin salonunda gördüm olayların ilginçliğini rüyada bile tartışırken o birden yok oldu. Daha sonra ben onu aramak için evimizin farklı bir odasının kapısını açtığımda ben ondan bağımsız farklı bir rüyaya geçmiştim. Ancak bir önceki rüyamdan kalan "abini bul" questi hala kafamda durduğu için ondan bağımsız olduğum rüyada onu bulmaya çalıştım. Ne zaman onu bulsam tekrar ilk rüyadaki evimizin salonuna geri dönmeye yine bağımsız bir rüyaya girip onu bulmaya çalıştım. Hatırladığım kadarıyla 5. veya 6. denememden sonra başlarım lan rüyasını ben bunları aklımda tutup sorayım adama yoksa kafada bişey kalmayacak dedim o ara çok "skyrim" oynadığımdan save and quit dedim çıktım. Uyanmamda bir oldu zaten olay bu daha sonra ona sorduğumda o pek hatırlayamadığını söyledi. Ancak ben çok şartlandığım için hatırlıyorum daha önce bir çok kez lucid yapabildiğim olmuştur. Yeterli konsantrasyonla mümkün Yani tam ortak denilecek bir kanıt yok ama ben olduğunu düşünüyorum çünkü rüyalarımı anlatırken ara ara flash gelip öyle bir şeye benzer bir rüya görmüş olabileceğini söyledi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.