ADAM NEYDİ BEE DUN BAYA IYIDI BEN BİR GS OLARAK BAYA BEYENDIM AMA BIR GERCEK WAR BIZIM MACTA OYNUYAMAZ FORMAMIZI GORUNCE ONCE TITRER SONRA SUSAR ) YALANMI GSLILAR ?
hehe Valla dün bir aralar Fenerbahçe nin maçı vardı Güzel bir oyun çıkarttı belkide Revivo sakat olmasa idi dünkü maçın skoru daha değişik olabilirdi Ortega hakkında idi bu cümleler
adam baya iyiyidi hak yemiyoruz ama revivo adiside iyi oynuyor
verilen paranın karşılığını dün verdi, bakalım bundan sonra da devam edebilecek mi???
EWE AMA DEWAMI GELMEZ FENERDE OYNUYAN GELECEK SENELERDE OYNUYAMIYO RUSTU HARIÇ Kİ ODA SAPITTI ÖRNEGİN REVİVO ADAM GECEN SEN TEK BASINA FENERI TAŞIDI SİMDİ ALEM DUNYASINDA BAK BU ORTEGADA OLE OLACAK BU FORMA YAZIYORUM
Bakalım iyi olan kazansın
Fener o teknik Direktör ile bir şey yapamaz.. O kadro bende olsa daha iyi yönetirdim..
Her futbolcu hermaçta iyi olacak değil biri bi gün biri diğer gün
sernde haklısın ama adam baya baya kendine geldi fenerli olasa baya sewecektim keratayı ama feneri secti eee küçük adam nede olsa buuk dusunemiyooo ;)
Washington Ö... teki yaa sen Okatay gibi adamı kadro dışı yap yusufu satış listesine koy ceyhunu arada bir oynat ohaa bee ohaa ne biçim bu tek. direktör ama GS ekmegine yag sürüyoo 2 hafta sonra kovulur biz GS olarak vizesini eline weririz ehueheu ;)
Washington göndereceksin ona tanınan şans oktya tanınsa daha çok gol atardı
evet harcadılar oktay'ı bu takımdan ogün ve apo gitmeliydi bence
Hiç bir Türkiye takımı bu durumlara düşmemeli T.V. den maç izlerdim artık izlemiyorum. Maç bir gösteri sporu izlerken insana keyif vermeli sinir değil!.. Maalesef Türkiyede ki futbol izleyiciye bu sezon keyif değil stres aşılıyor..
İyi Günler..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by swat7</i> <br />ADAM NEYDİ BEE DUN BAYA IYIDI BEN BİR GS OLARAK BAYA BEYENDIM AMA BIR GERCEK WAR BIZIM MACTA OYNUYAMAZ FORMAMIZI GORUNCE ONCE TITRER SONRA SUSAR ) YALANMI GSLILAR ?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>EEEE Ne demişler adı üstünde ARİEL ORTEGA
Vernelle yumuşadımı nee
Ortega arjantin basınına "eğer igs'yi yenemezsek taraftar bizi öldürür." demiş. Adamın bu lafı cimbom karşısında neler yapacağının göstergesi. EY CİMBOMLULAR! HEPİNİZE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN!
fanatik +1
biz igs yi herzaman yeniyoruz 6 kasım da da yeneceğiz.bu alemde tek kral genç fenerbahçeliler
biz yeneriz kimsenin şüphesi olmasın Ortega varya yeter
ewet ama kullandıgınız kelimeler sizin nasıl taraftar oldugunuzu gösteriyor ben GS lıyım ama iyi oynayan herkesin hakkını weriyorum büyük taraftar ne GS ne FB nede BJK li enbüyük taraftar futbolun spor oldugunu bilip ona göre degerlendiren taraftardır !