Bildirim
OSMANGAZİ - AKDENİZ TIP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
akdeniz bence -
Akdeniz. Zaten Akdeniz deyince beyin otomatik olarak tıp ekliyor sonuna. Bu özelliğe sahip diğer bir üniversite de Hacettepe :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akdeniz Tıp tabiki de duymadin mi haberleri. Yüz nakli bile gerçekleştiriliyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egitim olarak Akdeniz burun farkiyla ondedir belki ama Osmangazide İstanbula cok daha yakin ucakla pek farketmez aslinda,Eskisehir tam ogrenci sehri ve ucuz yasamasi kolay ve rahat bir sehir. Antalya cok pahali bir sehir.
Genelde İstanbulda yasayanlar direk Uludag dusunur ama sen neden eledin onu?
Aslın başta düşünüyodum ama daha sonra sisteminin eski olduğunu (her dersten hala vize final yapıldığı) ve hazırlığı olduğunu da öğrenince içime sinmedi -
Sen yinede bir rehber hocayla konus Uludagdaki o eski sistemin daha rahat oldugunu duymustum Uludagdaki bi abiden.
SlM arkadaşlar sıralamam 6900 AKDENİZ gelırmı 6730 dan kapatmış ilk sıraya yazsam gelme İhtimali nedir İnde AKDENİZ olmazsa eğer bunlardan Hangısı hem egıtım hem de sosyal hayat olarak İyi eskısehır,konya,izmir katip çelebi ?? Yardım.... -
sosyal hayat olarak konyadan pek memnun değiller hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 7 Temmuz 2015; 13:14:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X