Şimdi Ara

ÖSS'ye 3 Gün Kaldı ! Heyecan Dorukta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öss ye 3 gün kaldığı için ben de kendi web sitemi durdurdum ve oraya dilek ve temennilerimi yazdım.Öss öncesinde siz değerli arkadaşlarımın öss ye girecek olsun girmeyecek olsun herkesin kendi ziyaretçi defterime birşeyler yazmasını içinden gelenleri yazmasını diliyorum.İlginize şimdiden teşekkürler ederim.

Ziyaretçi defteri www.nethell.net/9.50/

Lütfen ilgilenelim.

Tüm össye gireceklere başarılar dilerim.

• quote:

Evet şimdi Doruk'a bağlanıyoruz, evet Doruk heyecan ne durumda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

E kolay değil. 285 alıyorum bir de sınav korkusu olmasa :) 285+78,5 okul puanı gelince iyi birşey ediyo ama yeter mi bilmiyorum.
  • şu son 4 günde öss konuşmayın daha cok stres yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fozoglu

quote:

quote:

E kolay değil. 285 alıyorum bir de sınav korkusu olmasa :) 285+78,5 okul puanı gelince iyi birşey ediyo ama yeter mi bilmiyorum.

Lan git! Milletin moralini bozma burda... Bi de yeterli mi diyo...

• Hepinize başarılar arkadaşlar.
  • Biri girip ne heycanlancam dicek veya sınavdan korkma o senden korksun dicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

quote:

quote:

quote:

Lan git! Milletin moralini bozma burda... Bi de yeterli mi diyo...

Burda 270+ puan aldığını iddia eden herkesin öss sonuç belgesini görmek istiyorum dikkat edin forumlara herkes niyeyse 270+ alıyor yoksa puann sistemimi değişti artık max puan 400 galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelfFire -- 11 Haziran 2008; 16:40:42 >

• sağolun
  • quote:

Burda 270+ puan aldığını iddia eden herkesin öss sonuç belgesini görmek istiyorum dikkat edin forumlara herkes niyeyse 270+ alıyor yoksa puann sistemimi değişti artık max puan 400 galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 11 Haziran 2008; 17:02:58 >
  • yaLan yoq 250 puan aLıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş sen insan mısın???
  • en fazla kaç puan alınabiliyor?
  • quote:

quote:

quote:

bence yetmez 300+80 cekmen lazim yoksa isin cok zor
  • benim bi arkdaş var geçen konuşuyoz adam 7 puan eksiğim var felan dedi
    meğerse adam yemiş beni 293 alıyomuş
    ben artık başkadada bişi yazmam foruma :D ama girecek tüm arkadaşlara başarılar ve sakın stres yapmayın
    bunda hiç bişi yok girip çıkacaksınız ne rezil ne vezir olacaksınız yeni hayatınızın en büyük adımını atıyosunuz ama bu hayat tek adım değil daha önünüzde atacağınız adım çok kasmayın sakin ve başarılı bir sınıav geçirmenizi diliyorum.

• quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 12 Haziran 2008; 7:15:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

quote:

quote:

Kardeş sen insan mısın???

O bu da birşey mi...Siz birde sınav sonrası görün...Forumda herkes 290la 300 arasında yapmış oluyor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 2 Şubat 2021; 1:5:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.ulus

benim kuzenimde girecek, ilk sene 350 puan yapıp gitmedi bakalım bu sene nolacak

350 puan alıpta tercih etmedi he

Bizde seneye aynı heyecanı yaşıcaz.Ben şimdiden 230 alıyorum netlerimi seneye kadar nasıl yükseltebilirim.Tecrübeli arkadaşlar yardım edin

Tek sorun Geometri ve Fen de.Tüm denemelerde Fen den en fazla 5-6 soru yapabiliyorum(Tek teselli 6 sorudan 5 i doğru çıkıyor)Geometri ise tamamiyle boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 11 Haziran 2008; 18:04:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

quote:

Orjinalden alıntı: y.ulus

benim kuzenimde girecek, ilk sene 350 puan yapıp gitmedi bakalım bu sene nolacak

350 puan alıpta tercih etmedi he

Bizde seneye aynı heyecanı yaşıcaz.Ben şimdiden 230 alıyorum netlerimi seneye kadar nasıl yükseltebilirim.Tecrübeli arkadaşlar yardım edin

çalışarak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.