Şimdi Ara

ösym puanı ile yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl öss ye girerek yatay geçişle yıldız teknik üniversitesine geçmek istiyorum acaba yeterli puanı alırsam (370) geçme şansım kesin mi yoksa benden daha yüksek puan alanlarımı alırlar.Kısaca yıldız teknik ösym puanı ile yatay geçişte kaç kişi alabilir yardımcı olursanız çok sevinirim benim için çok önemli.

• Merkezi puanla geçiş yapacaksan yerleştiğin sene aldığın puanın geçmek istediğin bölümün o seneki puanından yüksek olması gerekiyor.
  • puan yeterli olursa kesin alırlar mı yoksa ondada en iyi 2 veya 3 kişiyi mi alıyorlar?
  • Kontenjanın yüzde 30'u kadar kişi alıyorlar.
  • Merhaba.. Acil yardiminiza ihtiyacim var. Benim Ganom : 2.08 A-ganom:1.20 ben bu sene 2.sinif 1.donemden ders alamayacak miyim ? Hem alttan basarisiz oldugum dersleri hem de 2.sinif 1.donem dersleri gibi alamayacak miyim yardimci olursaniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333226

bu yıl össye girceksen yatay geçiş olayın neresinde konuya dahil oluyor anlayamadım hocam

bu yıl gıda mühensliği 1. sınıfı bitirip aynı zamanda sınava girip yatay geçiş yapmak istiyorum
  • Yerleştiğin senenin puanını kullanabilirsin yalnızca. Gelecek sene sınava girmen o puanla yatay geçiş yapmana imkan vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.