Şimdi Ara

oto dijital devir göstergesi devre şeması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dijital devir göstergesi devre şeması olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi :)

• dostum seni kutluyorum bunu ben de düşünmüştüm ama uygulamaya geçmedi tabi o yüzden sana hazır devre veremeyeceğim ama şöyle bi fikir sunabilirim arabada 4 tane buji kablosu olur her devirde bunlar sırayla bujiye akım verirler herhangibirinden dirençle akım küçültürsek -bunlar 12000-20000 volt taşır- her akım geçişi bi devre karşılık gelir ve bunu bi pic yardımıyla dijital ekrana dökebiliriz
    eğer böyle bi şeyi uygulamaya geçirirsen ben de yararlanmayı isterim pic konusunda bi bilgim yok ama eğer pic kodlarını bulabilirsek gerisi kolay sanırım
    Kolay gele
  • Hazır satılan sayıcılar var.Onlardan alabilirsin.Devreyi kendim yapacağım dersen.Mail adresini verirsen elimde birkaç devre var onları gönderebilirim.

• Arkadaşım sana bir öneri..:
    Arbadanda bulunan devir saatinin kablosunu incele oraya gelen voltajı bir şekilde değerlendeirip dijital gösterge yapabilirsin..
  • Bende bu konu ile ilgili güzel bir şema dosyası var PIC kullanılarak tasarlanmış upload edebileceğim bir adres verebilirsen buraya seve seve koyarım isteyen her arkadaşımızda yararlanabilir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Bende bu konu ile ilgili güzel bir şema dosyası var PIC kullanılarak tasarlanmış upload edebileceğim bir adres verebilirsen buraya seve seve koyarım isteyen her arkadaşımızda yararlanabilir .

www.dosyam.net adresine upload yapabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hareket sensörü devresi yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upload ettim adres için teşekkürler buyrun download linki :

http://dosyam.net/?id=ujlpeb
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Upload ettim adres için teşekkürler buyrun download linki :

http://dosyam.net/?id=ujlpeb

tesekkurler bakalim nasil birsey
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.