Bildirim
oto gaz kullanan toyota kullanıcıları.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
avensis 1.6 elegant sahibiyim 2006 model 2008 kasımdan beri kullanıyorum lpgli olarak bir sıkıntım olmadı. romano marka taktırdım 1500 tl/10 taksit 300e ruhsatta gidiyor toplam 1800 gidiyor. bence durmanız hata hemen taktırın kullanmaya başlayın yalnız markadan çok işçilik önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 24 Ağustos 2009; 0:19:41 > -
öncelikle teşekkürler . ben izmirdeyim nerde işçilik daha iyidir araştırmak lazım söylediğiniz markayı ilk kez duydum . size katılıyorum işçilik önemli izmirde servis takamı acaba . -
quote:
Orijinalden alıntı: 35cakrep35
öncelikle teşekkürler . ben izmirdeyim nerde işçilik daha iyidir araştırmak lazım söylediğiniz markayı ilk kez duydum . size katılıyorum işçilik önemli izmirde servis takamı acaba .
şimdi düzelttim romano orjinal italyandır ama brc yada zavolide iyidir çok müşterisi olan yerden taktırın bence ben adanadayım yada izmirli diğer arkadaşlara danışın derim ve kesinlikle taktırın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X