Bildirim
oto gaz kullanan toyota kullanıcıları.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
avensis 1.6 elegant sahibiyim 2006 model 2008 kasımdan beri kullanıyorum lpgli olarak bir sıkıntım olmadı. romano marka taktırdım 1500 tl/10 taksit 300e ruhsatta gidiyor toplam 1800 gidiyor. bence durmanız hata hemen taktırın kullanmaya başlayın yalnız markadan çok işçilik önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 24 Ağustos 2009; 0:19:41 > -
öncelikle teşekkürler . ben izmirdeyim nerde işçilik daha iyidir araştırmak lazım söylediğiniz markayı ilk kez duydum . size katılıyorum işçilik önemli izmirde servis takamı acaba . -
quote:
Orijinalden alıntı: 35cakrep35
öncelikle teşekkürler . ben izmirdeyim nerde işçilik daha iyidir araştırmak lazım söylediğiniz markayı ilk kez duydum . size katılıyorum işçilik önemli izmirde servis takamı acaba .
şimdi düzelttim romano orjinal italyandır ama brc yada zavolide iyidir çok müşterisi olan yerden taktırın bence ben adanadayım yada izmirli diğer arkadaşlara danışın derim ve kesinlikle taktırın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.4 d-4d turbo sorunu
- toyota corolla 1.4 d-4d tutulan modeli
- toyota verso yorumları
- arabanın silecek suyu biterse ne olur
- en iyi amortisör markası
- bayiden sıfır araba fiyatları
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- corolla cross bagaj hacmi
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X