Şimdi Ara

Oto Koltuk Kılıfı & Koruyucu Minder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Aydın'da oto döşeme ve oto koltuk kılıfı üretimi yapmaktayım. Ancak Kolay montajı olduğu için son günlerde oto koltuk koruyucu satışları arttı bu sektöre girmek istiyorum sizlerin fikirlerini almak istedim. İnternetten ürün alırken nelere dikkat ediyorsunuz, hangi özellikleri arıyorsunuz. Sizlerin fikirleri benim için çok önemli. İşimi severek yapıyorum ve memnuniyet ön planda olmasına özen göstermeyi seviyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Yaptığım uygulamar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazcanaktas -- 27 Ekim 2019; 22:22:6 >

• merhaba. önceki araçlarıma yüksek maliyetli kılıflar taktırdım hep. şimdiki aracıma basit giydirmeli olandan istiyorum. aşağıya görselini eklediğimden var mıdır sizde

• Merhaba oto koltuk koruyucu imalatı yapmayı planliyoruz aracınız nedir ?
  • Bir ürün satın almaya karar vermeden evvel bakarım iyi çekilmiş test ve tanıtım videolarını sağlarsanız faydalı olur.

özellikle kullanıcıların video çekmesini sağlayacak kadar kalite
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Evet ürünün fotoğrafları ve videosunu çekeceğiz ancak satın alan kişilerden video çekmesini istemek mantıklı ancak teknolojiye yakın birisi ürünü satın alması gerekiyor. Teşekkürler yorumunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazcanaktas

Evet ürünün fotoğrafları ve videosunu çekeceğiz ancak satın alan kişilerden video çekmesini istemek mantıklı ancak teknolojiye yakın birisi ürünü satın alması gerekiyor. Teşekkürler yorumunuz için
    Tabiki isteyemezsin. üreteceğin ürünün amacı ve vaatlerin açık olsun mesela leke tutmaz dediğin ürün leke tutmamalı yada 2 yıl yırtılmaz dediğin ürün 1 yılda yırtılırsa bunun arkasında durmalısın şahsen piyasada müşteri güveni fiyattan bile öncelikli bende.

Ürüne güveniyor isen bu arkadaşa 1 numune yollarsın oda es geçmez diye tahmin ediyorum

Ben teşekkür ederim bol kazançalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.