Şimdi Ara

Oto Mini Buzdolabı Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar. Hepimize iyi forumlar iyi eğlenceler dilerim...

Konu başlığından anlaşılacağı gibi aracıma minibuzdolabı almak istiyorum.
    Öncelikle ben bunu buldum :
    www.hepsiburada.com
    Kale Araç İçi Oto Buzdolabı 25 Litre Çakmak Sarjlı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/kale-arac-ici-oto-buzdolabi-25-litre-cakmak-sarjli-p-OTUZN00240

Sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. Daha çok soğutan varsa veya daha verimli daha kalitelisi varsa lütfen yardımcı olun. Fiyat olarak aklımda bi rakam yok ancak 250 Liraya kadar almayı planlıyorum. Tabiki kalitelide olmasını isterim daha yüksek daha düşük fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim İyi Forumlar arkadaşlar...

• BLACK & DECKER BDV212F 9 lt 12 V Araç için Mini Soğutucu
    ben bu ürünü almıştım kamyonda kullanmak için. gayet iyi soğutuyor. kaliteli ve sessiz. buz gibi yapıyor desem yalan olmaz. alırken diğer markalarada baktım ancak gerek sağlamlık gerek tip ve kalite bakımından çok iyi bir ürün. 250 tl ye almıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galipgelir35 -- 16 Eylül 2015; 23:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galipgelir35

BLACK & DECKER BDV212F 9 lt 12 V Araç için Mini Soğutucu
    ben bu ürünü almıştım kamyonda kullanmak için. gayet iyi soğutuyor. kaliteli ve sessiz. buz gibi yapıyor desem yalan olmaz. alırken diğer markalarada baktım ancak gerek sağlamlık gerek tip ve kalite bakımından çok iyi bir ürün. 250 tl ye almıştım ben.

kardeşim aldığınız ürün gerçekten çok güzel buna bakmıştım fakat kafamı karıştıran çok şey var. Kimisi ortam sıcaklığının şu kadar altına indiriyor kimisi bu kadar dereceye indiriyor falan diyor. Bu ürünün sadece kapasitesi düşük geldi bana o kadar biraz daha büyük hacimlisine bakacam.
  • Benim aldigim ürün. Gercekten cok iyi soğutuyor. Sizin linkini verdiginiz ürünler hacmi genis olsada hem fazla sogutmuyor hem cabuk bozuluyor diye ogrendim. O sebeple black&decker aldim fiyati bana makul geldi 3 takside almistim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim aldigim ürün. Gercekten cok iyi soğutuyor. Sizin linkini verdiginiz ürünler hacmi genis olsada hem fazla sogutmuyor hem cabuk bozuluyor diye ogrendim. O sebeple black&decker aldim fiyati bana makul geldi 3 takside almistim ben

Kesinlikle bende hala araştıyorum. Ürününüz yorumlarına falan baktım gerçekten iyi kötü yorum duymadım. Benim için tek sıkıntısı Hacmi düşük. AmA EN kötü ihtimalle sizin ürününüzden alacağım keşke hacmi biraz daha büyük olsaydı . Ürün zaten kaliteli markası falanda sağlam. Uumarım daha seçenek sunabilecek arkadaşlar vardır. Hala yorum bekliyorum :D

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Benim aldigim ürün. Gercekten cok iyi soğutuyor. Sizin linkini verdiginiz ürünler hacmi genis olsada hem fazla sogutmuyor hem cabuk bozuluyor diye ogrendim. O sebeple black&decker aldim fiyati bana makul geldi 3 takside almistim ben

Tekrardan teşkkür ederim Sanırım bende sizin ürününüzden alacağım . Daha büyük hacimlisi aynı ürünün varsa araştıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.