Şimdi Ara

Oto Tuş Basan Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi oyun oynuyorum online fakat tarayıcı üzerinden klanlar belki duymuşsunuzdur,,her neyse saldırmak için her şeyi hazırlayıp tek bi tuşa basmak kalıyo geriye,,klawyeden "B" tuşuna ama zamanı gelince bunu benim yerime yapacak program arıyorum mesela saat 19:07 de sadece klavyeden B tuşuna basılsın başka hiçbirşey istemiyorum :))

netten baktım millet ProPresser ve ac tools üzerinde durmuş fakat onlar tarayıcı üzerinden oynanmayan daha karmaşık olan oyunlar içinmiş mesela knight ve metin 2 falan..

• Gvz deniler program var istediğin tusu ayarlaya bilirsin ama sesli ))) uzaktan bağırman lazım bas lan diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Gvz deniler program var istediğin tusu ayarlaya bilirsin ama sesli ))) uzaktan bağırman lazım bas lan diye :D

yok yok olmaz o o zmn :)) ban saat kurmalı olması gerekiyo ben dışardayken pc açık ve işlemi o zamnında yapcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener0619

quote:

Gvz deniler program var istediğin tusu ayarlaya bilirsin ama sesli ))) uzaktan bağırman lazım bas lan diye :D

yok yok olmaz o o zmn :)) ban saat kurmalı olması gerekiyo ben dışardayken pc açık ve işlemi o zamnında yapcak :)

Alıntıları Göster
    auto clicker vardı tuş ataması varmı şuan tam hatırlamıyorum ama zamanlayıcılı kaç defa ve nekadar zamanda bir tıklananacağını ayarlıyorsun

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya tusu saat sesine duyarlı yaparsın 19:07 1907 fenerbahce saatinede saat kurarsın saat sesini duyunca basar :D

• evvet buldum bak tam senin için autokeypresser yaz indir tam senin ihtiyacın olan program
  • quote:

ya tusu saat sesine duyarlı yaparsın 19:07 1907 fenerbahce saatinede saat kurarsın saat sesini duyunca basar :D

ben ewde yokken kim saati susturacak :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto atak kapatma tuşu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yener0619 Y kullanıcısına yanıt
    sen kurup gideceksin ya sen ne tembel adamsın :D totoyu yıkayacak program lazımmı gecen gezginlerde gormustum ))))
  • spectro61 kullanıcısına yanıt
    autokeypresser de zamanlayıcı yok kardeşim bi de ctrl falan var diğer tuşlar yok bundan ben sadece tek B tuşuna basmak isitoyurm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener0619 -- 22 Ağustos 2013; 12:57:33 >
  • quote:

autokeypresser de zamanlayıcı yok kardeşim bi de ctrl falan var diğer tuşlar yok bundan ben sadece tek B tuşuna basmak isitoyurm :)
    http://www.murgee.com/auto-keyboard/ bide şuna bak
  • spectro61 kullanıcısına yanıt
    saolun arkadaşlar bi kaçında zamanlayıcı var fakat sadece fonksiyonları oluyo,,,bikaçında tüm klavye oluyo fakat zamanlayıcı yok :) bi de bunlar sürekli bas çek programları ben sadece 1 tane bas çek isityorum :)) neyse olmucak galiba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectro61

bu verdiğim link işine yarar bak dikkatle bak orda minute fln yazıo ordan zamanını ayarla key to auto mate yazan yerin 2. kutucuğunda b yi seç starta bas
  • quote:

quote:

bu verdiğim link işine yarar bak dikkatle bak orda minute fln yazıo ordan zamanını ayarla key to auto mate yazan yerin 2. kutucuğunda b yi seç starta bas

Alıntıları Göster
    bendenedim oluyor gayet de kolay bence bir kez daha bakmalısın

• quote:

bendenedim oluyor gayet de kolay bence bir kez daha bakmalısın

Alıntıları Göster
    kaç kere yazılacağınıda orda 10 yazan yer var zamanın yanındaki ordan ayarla
  • quote:

kaç kere yazılacağınıda orda 10 yazan yer var zamanın yanındaki ordan ayarla

Alıntıları Göster
    bana doğru düzgün foto / video programı atarsan bende sana foto çekip aatarım :D fraps fln olmasın :D
  • quote:

bana doğru düzgün foto / video programı atarsan bende sana foto çekip aatarım :D fraps fln olmasın :D

art arda mesaj yollamak flood dur ceza yiyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaughtyDogg

quote:

art arda mesaj yollamak flood dur ceza yiyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    daha yeni başladım bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli olurum
  • quote:

daha yeni başladım bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli olurum

Alıntıları Göster
    Nerden geldim bu konuya 3dkdir gülüyorum
  • quote:

quote:

kardeş orda minute seconds ve mili seconds diyo orası hangi aralıklarla basılacak bu değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

kardeş orda minute seconds ve mili seconds diyo orası hangi aralıklarla basılacak bu değil mi ?

Alıntıları Göster
    evet mesela 30 dk da birmi yaz minute ye 30 olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.