Şimdi Ara

Otobüslerde Host Olmak İsitoyurm Yardımcı Olun Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende host olmak istiyorum, izmirde otuyruyorum 18 yaşındayım ve yaz ayını değerlendirip en az 1 ay çalışıp iyi bir para kazanıp dershaneye yazılmak istiyorum.
    tek sağlık sorunum astım hastası olmam ,izmirde bana en uygun şirket hangisidir ayrıca boyum 1.78 kilom 80 fiziksel bir engelim yok tek sorunum kaşlarımın birleşik olması

bu özelliklere sahip bir çaylak hangi şirketlere gitmeli ve neler yapmalı
    ortalama kaç para kazanırım ,br host ne yapar,ve çeşitli konular hakkında bilgisahibi olmak istiyorum

(sanırım zerzevatçı arkadaş bu konu hakkında bilgi sahibi ama özel mesaj atamıyorum çünkü telefonum yok telefon kayıtı yapmak gerkiyormuş)

saygılar

• Kısa süreli host alımıa pek sıcak bakmazlar. Sıcak bakanlarla da maaş sigorta yemek mesai saait vb. konularda sorun yaşarsın.
  • Belki Yeni açılan turizmlerde bulabilirsin oda biraz zor gibi gözüküyo anca tanıdıkla yapabilirsin o işi yazın:D...
  • selam arkadaşım cogu siz gibi arkadasın bir hevesle başlıyıp cabuk sonlanan macerasıdır hostluk cunkı sadece servis yapmakla kalmassın daha dogrusu şöle diyim ben 3 sene metroda çalıstım ve bu pıyasanın kurdu sayılırım bizim şirkette herşey hostun görevidir bo kadar cok yetkin vardır ve hiçbirini kullanamassın yani gel etme eyle başka bi iş bul uzak dur uzun yol hastalık gibidir alıkoyamassın kendını ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.