Bildirim
Otomatik 1.6 yeni corolla mı, otomatik 1,3 mrgane mı ?
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
motor meganenın ki daha iyi gibi, cvt bence edc'ye göre daha sağlam -
Corolla 2. elde her türlü daha avantajlıdır.
Renault 0 satarken kimine ucuz, kimine pahalı, OYAK falan derken bir düzeni yok.
Ayrıca Renault alacaksanız 1.5 DCI alınır. Sanayideki ustalar 1.3 Turbo motorun da yağ yaktığını söylüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.sun -- 19 Haziran 2020; 23:37:49 > -
megane 1.3 turbo motor 140 hp 240 nm. uzun yolda ve yokuşlarda daha iyi bir sürüş sağlar. corolla ise lpg avantajıyla öne çıkıyor. zor seçim olacak. hangisini seçersen seç, bir daha dönüp düşünme keşke deme. -
1.2 tce nin yağ yaktığını biliyordum. Ama 1.3 yeni bir motor o da mı yakıyormuş..quote:
Orijinalden alıntı: m.sun
Renault 0 satarken kimine ucuz, kimine pahalı, OYAK falan derken bir düzeni yok.
Ayrıca Renault alacaksanız 1.5 DCI alınır. Sanayideki ustalar 1.3 Turbo motorun da yağ yaktığını söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı sıfır alacağım ve çok yol yapmayacağım için lpg düşünmem garantiyi yemesin diye.. Turbolu motor avantaj tabi ki ama corolladaki 1 6 atmosferik motor 20 yıl önceki ilr aynı mı yoksa iyileştirilmiş mi acaba..quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmi
megane 1.3 turbo motor 140 hp 240 nm. uzun yolda ve yokuşlarda daha iyi bir sürüş sağlar. corolla ise lpg avantajıyla öne çıkıyor. zor seçim olacak. hangisini seçersen seç, bir daha dönüp düşünme keşke deme.
Sorunsuz sanziman ve kasanın yeni olmasi, devamının olacak olmasi sebebi ile corolla. Megane yakında üretimden kalkabilir bu da büyük eksi bence.
değer kaybı yazıp megane sormak
1.3 çıkalı kaç ay oldu da yağ yakmaya başladı?
2020 corolla sahibi olarak corolla diyorum ama flame x pack olması şartı ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum , ne demek istediğini anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: en1gma
değer kaybı yazıp megane sormak
Arkadaşlar karşılaştırmaya golf 1,0 tsi dsg comfort eklersek peki ne dersiniz
esnaf arabası bakiyon özetle golf corolla jetta focus astra polo bunlara bakacan megane nedir gardas laf olsun diye mi yazisiz anlamadım kiquote:
Orijinalden alıntı: kankeyto
Arkadaşlar karşılaştırmaya golf 1,0 tsi dsg comfort eklersek peki ne dersiniz
Kasanın daha güncel olması, uzun süre sorunsuz kullanımı, cvt avantajı, kolay satılması ve değer artışı sebebiyle kesinlikle corolla.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Peki 1.0 tsi dsg golf comfort ile kıyaslarsak nedersinizquote:
Orijinalden alıntı: ogz45
Kasanın daha güncel olması, uzun süre sorunsuz kullanımı, cvt avantajı, kolay satılması ve değer artışı sebebiyle kesinlikle corolla.
Cvt ye avantaj diyorsunuz da, arıza yaptığında en uçuk masrafı açan şanzımanda cvt. Ben olsam Hb olacaksa Megane tercih ederdim. Sedanı şuan çok fazla şirket arabası oldu neredeyse bireysel kullanıcısı yok gibi önüne gelen şirkette sedan megane.
Yok öyle bir şey. Kaç aylık motor ki yağ yaktığını görmüşler? En baba Megane 1.3 20.000 kmyi görmedi taksiler hariç.quote:
Orijinalden alıntı: m.sun
Bagaj problemi yoksa golf'te seçilebilir. Fakat yıl sonunda golf'te kasa değiştirecek. Ne bilmeyim aldıktan 5-6ay sonra eski konumuna düşmesi konusunda Bi sıkıntısı olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Renault sürekli birşeyleri değiştirip modellerin değerini düşürüyor demek istiyor;
Megane 2 Sedan kendi halinde güzel bir araçtı sedanı bitirdiler. 3. kasa hb çıktı tipsiz diyebiliriz. Bir tık çirkin ama golf 6 nın rakibi olacak fln denildi. Megane Sedan gelmeyecek diye yazıldı çizildi. Sonra bu kasayıda çöpe attılar. Megane 4 sedan olarak geldi baya güzel bir tasarım ile sunuldu.
Bu arada Fluence Megane 3 hb satılırken pazara c sedan olarak sunuldu. Megane 4 gelince çöpe atıldı üretimi durdu.
D ayrı bir facia Laguna Latitude Talisman isimde araçta sürekli değişiyor. En çok dayananı 3 kasa ile laguna sanıyorum.
Galiba binek tarafında Clio haricinde kararlı piyasaya sürdükleri bir araç yok. Bana kalırsa 4 ile sedan artık çok değişmez tabi ama o firma değer kaybı konusunda sabıkalıdır.
Corolla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- mazda cx 3 alınır mı
- yerden yüksek binek araçlar
- ford c max alınır mı
- symbol otomatik vites yorumları
- 800-900 bin arası arabalar
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X