Şimdi Ara

Otomatik Araç Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim.
    Kullanmakta olduğum araç 2000 model 1.9Tdi Comfortline Golf 250.000km'yi görmüş bulunmaktayım.
    Aracı yaklaşık 6.5 sene kadar kullandım.2 senede annem kullandı.Toplamda 8.5 senedir bizde.Yaşından ötürü değiştirmeyi düşünüyorum.
    18.000tl alıcı var.
    Asıl sorun ne alıcam.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-essiz-temizlikte-megane-116994182/detay
    Linkte verdiğim araçtan geldi bugün denemem için 2008 model 50.000km fiyatı 30.000tl.Bütün gün kullandım.Golf kadar rahat değil.
    Anlatmaya çalıştığım benzinli yada dizel az yakıt tüketen ve otomatik bi araba almak istiyorum.Birazda oturaklı olsun.
    Max. fiyat 40.000TL

Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordan1912 -- 4 Mart 2013; 20:31:05 >

• Dizel otomatik olarak Opel sakın alma derim çok pişman eder.Masraf yada sağlamlık değil demek istediğim.Çok geç tepkiler veriyor araç,çok düşünüyor ve sürerken hiçbir zevk almıyorsun.Volkswagenden devam et derim,bir bmw audi falan almadığın sürece VW den iyi otomatik vites bulamazsın.Hyundailerin de çok iyi aslında ama onlar da 4 kademeli oluyor genelde,onlarında tek sıkıntısı manuellerine göre aradaki fark epeyi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.