Şimdi Ara

Otomatik Benzinli Kia Sportage mı Nissan Qasqai mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 70-75 bin arası bütçem var. Kilometresi çok olmayan otomatik jip bakiyorum. 2013-2014 model Kia Sportage ve Nissan Qasqai bütçeme uyuyor..
    Nissan Qasqai 1.6 CVT benzinli otomatik vites için, motor performansının kötü olduğunu ve aracın yığıldığını okudum. Kia Sportage'da aynı sorunun yaşanmadığını duydum.. Tecrübe eden var mıdır, ne tavsiye edersiniz

• Sportage daha iyi gider ama bi o kadar da yakıtta üzer söyliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli otomatiklerin 2 side adami uzer.

nissan cvt sıkıntısı bilinen bir sanziman benzinli dizel ayrimi var mi bilmiyorum.

• sportage eski nesil motorla çok yakıyor. ama nissan dan milyon kere daha yakışıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 19 Ağustos 2017; 12:42:43 >
  • Biz iki aracıda kullandık şuanda da 1.5dci Qashqai var . Bizdeki sportage 2013 modeldi yalnız. Sana şu kadar söyleyeyim , eski sportage yeni qashqai den çok daha donanımlı ve ciğerli . Tamam Kia atmosferik olduğu için devir istiyor ama daha iyi gidiyor.
    Bu arada kia alacaksan manuel al , hem daha az yakar he'mde kendin uygun deviri daha hızlı bulursun.
    Biz Kia dan sonra qashqai ye alışamadık , Kia daki 4koltuk ısıtma sistemi bile paha biçilemez.
    Ha ben donanım istemem 2.el hızlı gitsin dersen git qq al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 19 Ağustos 2017; 12:46:57 >
  • Tercihimi Kia dan yana kullanırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.