Şimdi Ara

otomatik city mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45mns45 -- 22 Kasım 2015; 21:26:15 >

• otomatik dusunursen sana mitsubishi colt tavsiye ederim daha uygun olur fiyatta ve sorunsuz araçlardır otomatikte de cok basarılıdır (arıza yapmama-sorunsuzluk yönünden).

sedan megane 2 benzin+lpg cok randımanlı olmadıgını duymustum birkaç defa. hatta bir ara ben de alıyordum anlasamamıstık. focus 1 temiz de bulabilirsin ama manuel tercih et hatta 2 de bulabilirsin.
    honda civic de eski modele girme. city daha mantıklı ama tutmadı sanki o. jazz zaten piyasası olan bir araç sadece jazz yerine benim tercihim Colt olurdu.
  • accentlerin otomatigini bilmiyorum ama piyasası yok dedigin Colt u ben ilan verdigim gün sattım dostum. sadece bir gün aktif kalabildi.
    Arayan çok oldu ilk gelen de aldı gitti. ben mi çok şanslıyım sence? Satılmayacak araba yoktur emin ol. Araban temiz-düzgünse kısa zamanda satılır.
    bu durumda sana jazz ya da city daha uygun gibi gorunuyor.
  • city, kasa olarak çok beğenilmedi özellikle arka tasarım kötü gerçekten. ama sedan, Lpg ile uyumlu sorunsuz otm ve birazda uygun olunca bence cazip bir araç, eşimde otm kalos var bendede linea tek araca düşelim diyoruz kesinlikle otm olacak ayrıca büyük bagaj olmalı o nedenle iki aracımı satıp city alabilirim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.