Şimdi Ara

otomatik şanzıman problemi lütfen yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyındai sonara 2500 v6 otomatik vites aracım var vitesi R konumuna getirdigimde bir vuruntu ve ses geliyor ayrıca ışıklarda durdugumda vites boş konumune geciyor ve bir vuruntu yapıyor şanzıman kulaklarından dediler degiştirdim fakat olmadı yardımlarınız bekliyorum saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mould33

hyındai sonara 2500 v6 otomatik vites aracım var vitesi R konumuna getirdigimde bir vuruntu ve ses geliyor ayrıca ışıklarda durdugumda vites boş konumune geciyor ve bir vuruntu yapıyor şanzıman kulaklarından dediler degiştirdim fakat olmadı yardımlarınız bekliyorum saygılar...

Şanzıman yağını kontrol ettirin.Sorun düzelmezse otomatik şanzıman ustasına baktırın şanzımanda yağın içinde çalışan balatalarla ilgili bir sorun olabilir.
  • merhaba arkadaslar

2006 megane bır aracım var bır kac aydır 1 den 2 ııncı vıtes gecıtgıınde bır bayılma oluyo gaz pedalına tam bastgım halde araba cekmıoyor ama bıraz toplayınca tekrar normale donuyor ıkı kez servıse goturdum baktılar anlıyamadılar ne oldugunu evet bır problem var ama ne oldugnu anlayamadık dedıler..
    vıteslerın gecıslerındede bıraz gecıkme oluyor bagarıyor araba vıtes gecırmesı gerekırken..
    arac hıcbır arıza ısıgıda vermıyor napıcagamı sasırdım otomatık sanzımandan supelenıyorum cunku dıger fıteslern gecısındede bır anormallık var gıbı arac 52 bınde sanzıman yaganın degısmesı falan mı gerekıyor acaba.
    bu konuda ıstanbulda hangı iyi nir ustaya gıdebılırım??
    bole bırsey yasayan veya bole bır arıza ıle karsılasan arkadaslar bılgılendırırse memnun olurum..
    şimideden teskkurler
  • benzer bir problem benim aracimda da vardi.sanziman alt beyin ve serenoid denilen parcada sorun vardi.ayni sorun sizde de olabilir.bilgisayara baglattiginizda cikmadiysa birsey diyemem.arac 52000 de daha once hic sanziman yagi degismediyse degistirip durumuna tekrar bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikspi1907 -- 26 Mayıs 2009; 14:49:24 >
  • genelde yazılan sorunlar ilk etapda şanzıman yagının degişme zamanının geçtigini göstermekte.Bir diger husus orjinal servisin kullandıgı yagın kullanılması. Aracın sansıman titremesi sarsıntı ön kulakçıkların kopmasından olabilir.Daha fazla büyük hasara yol açmadan iyi bir servise gitmeli .

istanbulda olanlar için kendi gittigim özel servisi pm de yazabilirim isteyene.imzamdaki araç için servisi kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 3 Haziran 2009; 14:18:18 >
  • Arkadaşlar arcımıda son zamanlarda fark ettiğim bir sorun var.
    Otomatik vites olan aracımda park "P" ve geri "R" viteslerine atınca araç sanki dizel motormuş gibi bir sesle çalışıyor ve biraz sarsınta da var. "D" ve ileri viteslerde normal ses geliyor yani sessiz.
    aracım lpg li.
    acaba problem nedir ya da normal mi ki bilen arkadaşlar merakımı giderirse sevinirim.
  • Arkadaşlar arcımıda son zamanlarda fark ettiğim bir sorun var.
    Otomatik vites olan aracımda park "P" ve geri "R" viteslerine atınca araç sanki dizel motormuş gibi bir sesle çalışıyor ve biraz sarsınta da var. "D" ve ileri viteslerde normal ses geliyor yani sessiz.
    aracım lpg li.
    acaba problem nedir ya da normal mi ki bilen arkadaşlar merakımı giderirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mould33

hyındai sonara 2500 v6 otomatik vites aracım var vitesi R konumuna getirdigimde bir vuruntu ve ses geliyor ayrıca ışıklarda durdugumda vites boş konumune geciyor ve bir vuruntu yapıyor şanzıman kulaklarından dediler degiştirdim fakat olmadı yardımlarınız bekliyorum saygılar...

aynı sorunları benim lagunada da yaşadım ve malesef şanzıman revizyona sokuldu. gerekli parçalar değişti biraz tuzlu oluyor. yaklaşık 1500 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.