otomatik üç araç arasında kaldım. 1.2000 polo classic highline 80000 km.de abs klima sunroof 4 a/b lpg 15000 tl. 2.2000 mitsubishi 1.8 avance 42000 km.de abs klima sunroof 4 a/b 14750 tl. 3.2002 honda civic 1.6 es. 90000 km.de abs klima 4 a/b 18250 tl.
15000 tl yi geçmek istemiyorum ama gönlüm honda diyor. bu araç için makul fiyat nedir. mitsubishi ve vw arasında yakıt ,kullanım konforu ve yedek parça durumlarına göre hangisi tercih edilmeli. en son olarak 2004 80000 kmde 16600 tl ye mitsubishi spacestar gördüm ama pek bilinmediği için dikkate almadım tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
carisma ile polo kıyaslamak yanlış; alakaları olmayan araçlar.( içlerine binmediniz sanırım yoksa sizde sormazdınız)
carisma eski kasa volvo s40 ın platform kardeşi; şu ana kadar üretilmiş araçlar içinde whatcar sitesinin sonuçlarına göre her bin araçta 4 arıza ile en sorunsuz 4. araç olan C segmenti ile D segmenti arasında bulunan (C plus da denebiliyor bazı yerlerde) çok konforlu çok geniş bir araç. hollanda da üretilmekteler, dedğim gibi eski kasa volvo s40 ile büyük oranda aynı parçaları kullanmakta idi.
vw fsi iyi 2006 da kullanmışken bahsettiğiniz 1.8 gdi seri üretilmiş olan ilk direkt enjeksiyonlu motoru daha 2000 li yıllarda kullandı.
polo B segmenti bir araç polo ile o zamanki mitsubishi spacestarı kıyaslayabilirsiniz.
yani polo classic ile carismayı kıyaslamayın; civicle kıyaslayabilirsiniz elbet ama şahsi görüşümü civictende iyidir carisma konfor olarak.
yedek parça olayını eski kasa vw lerde nasıl bilemeyeceğim ama mitsubishi parçaları büyük şehirlerde kolaylıkla bulunabiliyor.
hayırlı günler.
Bunların arasından Mitsubishi yi seçmek daha mantıklı olur. Km si dah düşük diğerlerine göre. Bir de Mitsubishi kalitesi ve sağlamlığı
quote:
Orjinalden alıntı: kirmitli
otomatik üç araç arasında kaldım. 1.2000 polo classic highline 80000 km.de abs klima sunroof 4 a/b lpg 15000 tl. 2.2000 mitsubishi 1.8 avance 42000 km.de abs klima sunroof 4 a/b 14750 tl. 3.2002 honda civic 1.6 es. 90000 km.de abs klima 4 a/b 18250 tl.
15000 tl yi geçmek istemiyorum ama gönlüm honda diyor. bu araç için makul fiyat nedir. mitsubishi ve vw arasında yakıt ,kullanım konforu ve yedek parça durumlarına göre hangisi tercih edilmeli. en son olarak 2004 80000 kmde 16600 tl ye mitsubishi spacestar gördüm ama pek bilinmediği için dikkate almadım tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Bence tartışmasız honda. O kasa hondalar çok tutuldu ve yakıt olarak gerçekten ekonomik, otomatiği sorunsuzdur. Fiyatı da bence uygun kazası yoksa. 2002 ye göre yüksek görünse de o kasaların piyasası zaten yüksek.
Polo yu hiç tavsiye etmiyorum, insanları tek cezbettiği konu yürüyen aksamı, sağlam kasası. Onun dışında tuhaf kronik sıkıntıları var ve yakıt çok yüksek, motor teknolojik değil. Ben hb modelini kullandım, pek memnun kalmadım. Ayrıca belirttiğiniz fiyat yüksek.
Carisma da iyi araç olmasına rağmen ikinci eli çok zayıf, bana göre belirttiğiniz fiyat yüksek, carisma alacak insanlar tutulmadığı için; konforlu, sorunsuz aracı ucuza aldıkları için alıyorlar.
yorumlarınız için teşekkür ederim. honda ve carisma satılmış polo için görüştük satan kişi fiyatta inmediği gibi 500 tl zam yapmış. bu aralar hangi arabaya el atsam kesin satılıyor. aracını satamayan varsa talip olayım en geç bir günde satılır.