yaklaşık 1 aydır otomatik vites araç arıyorum. hangi marka-model olacağı konusunda kafam karışıktı zaten, oradan buradan yorumları okudukça duydukça iyice karıştı.
" 20000-24500 tl arası, otomatik vites, 2006 üstü, 90000 km altı " bir araç arıyorum.
çoğunlukla eşim kullanacağı için; " şanzımanı,motoru arıza çıkartmayacak (bu yüzden triptonikten vazgectim) , yakıt tüketiminin normal/ekonomik olması, model yılı mümkün olduğunca yüksek, km'si düşük " olması önemli.
aklımdaki seçenekler ;
- hyundai accent era 2008-2010, 1.4/1.6 otomatik (yakıt tüketimi konusunda olumsuz yorumlar var) - peugeot 307 2006-2008 (şanzımanın çok sık ve maliyetli arıza verdiğini söyleyen de var, hiç sıkıntı yaşamadım diyen de, şansına ne cıkarsa galiba) - honda city 2007-2008 (tasarım?) - fiat grande punto 2007-2009 (şanzımanı konusunda çelişkili yorumlar yine)
yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
grande punto tam otomatik değil.
toyota corolla veya reno megane bakın bence .
grande punto triptonik ama, fiesta yada corsa kadar şikayet içerikli yorum okumadım onun için alternatifler arasında,
kendime araç alacak alsam bu kadar düşünmezdim alırdım birini, olmadı satardım tekrar ama eşim kullancağı için yolda bırakma riskini almak istemiyorum
Honda jazz çok benilen bir araç.Düşünmenizde yarar var derim...
Bence seçenekleriniz aranızdan hyundai accent ve honda city daha iyidir.