Şimdi Ara

Otomobil,de Husisi - yolcu nakli ??? nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
29.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aracımı alalı 2 ay oldu bugun kgs almaya gittiğimde dikkatimi çekti ruhsatta
    kullanım amacı husisi- yolcu nakli yazmaktadır bunun anlamı nedir bnmö bildiğim husisi yazıyor coğunda yolcu nakli olduğunda ne anlama geliyor her araçta yazmıyor çünki aracın fiyatınca herhangi bir değişiklik gösterirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 19 Haziran 2009; 15:49:29 >

• Hayır normal bir otomobilde yazması gerekende odur. Yük nakli yazsa zaten araç ticari olur Anormal bişey yok yani aracınızda
  • iyide bnm eski aracımda sadece husisi yazıyordu bunda farklı
  • hepsinde yazmaz. bazıları boş bırakıyor devletim...
  • Muhtemelen onda bir yanlışlık vardır. Ruhsatınız yeni olanlardanmı eski olanlardanmı bilmiyorum ama eskilerde;

Yolcu Nakli
    Yük Nakli

gibi alt alta olan seçenekler vardı ve yanlarındada kutucuklar vardı aracınız hangisiyse yanında X işareti oluyordu. Yeni ruhsatlarda ise böyle bişey yok direk "Kullanım Amacı" bölümünde Hususi-Yolcu Nakli yazıyor. Otomobiller için geçerli tabi bu. Birçok arabadada böyle şekildedir.
  • walla bizimki ticari onda da hususi yük nakli yazıo, yani "bu adam keyfi keder eşyalarını taşır kimse karışamaz ahanda belgesi" gibi bişey
    Sende istediğini bindirebilirsin aracına
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

walla bizimki ticari onda da hususi yük nakli yazıo, yani "bu adam keyfi keder eşyalarını taşır kimse karışamaz ahanda belgesi" gibi bişey
    Sende istediğini bindirebilirsin aracına

Örneğin Transporter ticari bir araç zannedilir ama City Van ve Camlı Van ticari olarak geçmez ruhsatlarda.Kapalı kasalar(camsız,koltuksuz olanlar)ticari olarak geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taksilerde ticari ve yolcu nakli yazıyordur
    benim ruhsatta hususi-yolcu nakli azıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.