Şimdi Ara

Otomobil fiyatları halkın ulaşamayacağı seviyeye geldi.(1 Mayıs tekrar zam) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
31.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen, bu gençler gazete kampanlayaları ile aylık taksitle doğan-şahin-taunus verildiğini bilmezler. 6-9 ay sırada beklediğin şahinin sağ aynasının olmadığını, içeride kol tutacağının çıkarıldığını da bilmezler.

2005-2015 arası cicim aylarında yenilen hurmalar başladı şimdi tırmalamaya. sat sat nereye kadar? 60 yılda yapılan herşey 10 yılda satıldı şimdi satacak bir şey kalmadı. araplardan da hazır para gelmiyor, onlar düşmüşler kendi dertlerine. amerika dersen orada da bir başkan var ki damardan dezenfektan veriyor herkese. ee, bir de salgın muhabbeti tüy dikti ülke ekonomisine, var ile yok arası olan üretim sıfırlandı. o nedenle herkes köyüne dönecek ve fadime'nin düğününde halay çekecek uzun bir süre...

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    gidek halaya eşlik edek bizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motosiklete bile ek vergi geldi, araç fiyatları hemen hemen 2 katı olmuşken Mart ayında geçen yıla göre rekorlar kırıldı, koronadan somra ekstra zam ve vergi gelmezse şaşarım.

• Kurun durumu ortada,mevcut fiyatlara daha da zam gelecektir.
    Sıfır araç almak artık hayal
    2009 Mayısta ötv indiriminden 27600TL ye 1.4 dizel orta donanım i20 aldım hala biniyorum 185000km oldu,durum o ki daha çookkk bineceğiz.
    Devir yenisini almak devri değil elindekine sahip çıkma devri...
  • belçikadan dayım var oğlu 21 yaşında işe başlamış 4-5 ay sonra clk 230 komp almış kaça aldın dedim 4800 euro diyo,bizde 4-5 bin maaş alan bir genç ev geçindirmesi falan yoksa bile yemeden içmeden para atsa 2 sene sonra falan ancak araba alıyor ya da 30-40 bin biriktiren herkes krediye abanıyor,bahsettiğim örnekte avrupanın asgari ücretlisi,bizde 4-5 bin maaş alan kesim ülkenin % kaçını oluşturuyor hesap edin

geçen sene bana da gurbetçi bi kız bulmuşlardı babası market işletiyormuş bana dediler kızla evlenirsen marketin manav bölümünde çalışırsın tabi küçük gördük manav marketi lan git işte asgari maaş bile alsan en azından hayatı yaşarsın bir çok şeye ulaşırsın

2 yıl önce köyden gelen ilkokul diplomalı elemanı istanbulda ağırladık konsolosluk işlerini yaptık vize pasaport yardımcı olduk,eleman geçen yaz antalyada 5 yıldızlı otelde tatilini yaptı ben o otelin kapısından geçemiyorum ondan kat ve kat donanımlı,eğitimli ve kendi ülkemin şartlarına göre fena olmayan bi maaş almama rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

gidek halaya eşlik edek bizde
    Valla ben 4 seneye emekli olup döneceğim köye. Bu arada burada bir küçük arazi de satın aldım dağın tepesinde. Diktim ağaçlarımı şimdi bir de küçük ev yaptırma projesine giriştim. Başlarım yakında halaya, olanlar bana yeter...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kınadıkları ne varsa hepsi başımıza geliyor.

Günaydın.
  • "Kim Milyoner Olmak İster" yerine "Kim Araba Sahibi Olmak İster" şeklinde TV de yarışma programları düzenlenebilir.
  • Hocam fiyatların coronayla ilgisi yok ki.euro 8 e doğru gidiyor fiyatlar artmaya devam edecektir.
  • 2016da sifir ford courier aldik 64kusureydi sanirim, kirmizi renk en ustun bir alt paketi,suan sahibindende 2016 bu arac 105bin civari :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

aynen, bu gençler gazete kampanlayaları ile aylık taksitle doğan-şahin-taunus verildiğini bilmezler. 6-9 ay sırada beklediğin şahinin sağ aynasının olmadığını, içeride kol tutacağının çıkarıldığını da bilmezler.

2005-2015 arası cicim aylarında yenilen hurmalar başladı şimdi tırmalamaya. sat sat nereye kadar? 60 yılda yapılan herşey 10 yılda satıldı şimdi satacak bir şey kalmadı. araplardan da hazır para gelmiyor, onlar düşmüşler kendi dertlerine. amerika dersen orada da bir başkan var ki damardan dezenfektan veriyor herkese. ee, bir de salgın muhabbeti tüy dikti ülke ekonomisine, var ile yok arası olan üretim sıfırlandı. o nedenle herkes köyüne dönecek ve fadime'nin düğününde halay çekecek uzun bir süre...
    Bu kadar güzel anlatılamazdı tebrik ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu kadar güzel anlatılamazdı tebrik ediyorum

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam.
    Bu forumda yazdıklarını zevkle okuduğum az sayıdaki kişilerdensiniz siz de.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ve halk ağır vergiler altında eziliyordu 4-5 seneden beri bu böyle ama şöyle yada böyle araç satıldı hani derler ya artık araba aslanın midesinde

• Egea nın 65 asgari ücret olduğu ülkeden hayır gelmez.

• Otomobil bulamıyorsanız, market arabasına binin :D

• Arkadaslar arac fiyatlarinin size önümüzde ki 1 yil icinde nasil düsecegini size anlatayim.. son 2 yil icerisinde bu fais fiyatlardan kredi ile araba alan varandas kredilerini ödeyemeyecek arac kredileri patlayacak herkes arabasini satmak zorunda kalacak 2.el fiyatlari bu sekilde dusmeye baslayacak.0 arac fiyatlarinda ise devlet %100 olaral destek tesvik v.s birseyler yapacak. Bizim Türk milletimiz cok zeki bir millettir 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bizim baktigimiz 3 kriter vardir ev is araba... bunlardan hangi 1 tanesi olmaz ise hükümet secimlerde degisir... suan ki yönetimde bunun bilince secimi kaybetmemek icin gerekli hersey yapilir bu 3 kriter yerine getirilir ve bir sonra ki secim kazanilir....

Peki neden buladar eminim ?? Bu ülke kenan ist evreni yargilamis secimi kaybeden partinin yaptiklari zaten biliniyor yargilanmaz mi ? Yargilanirsa sonuc ne olur ?? Onuda bunu okuyan her akli selim kisi bilir.

Sonuc olarak ülkenin gelecegi karartilsa dahi tesvikler gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.