Şimdi Ara

Otomobil fiyatları halkın ulaşamayacağı seviyeye geldi.(1 Mayıs tekrar zam) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
31.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede; erken emeklilik, fedin akıttığı beleş dolarlar gibi güzelliklerin olduğu yıllarda ev,dükkan,iş gibi şeylere yatırım yapmış bir topluluk var onlara ekonomi bozulsada dokunmaz artık, servetleri torunlarına bile yeter.Olan yine senin benim gibi kenarda bir birikimi olmayan avanaklara olur.
  • Hemen 2023 gelsin istiyorum. Şimdiki aracımı satıp elektrikli alırım. Tabi o zamana ÖTV indirimli fiyatı sınırı geçmezse..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Hemen 2023 gelsin istiyorum. Şimdiki aracımı satıp elektrikli alırım. Tabi o zamana ÖTV indirimli fiyatı sınırı geçmezse..
    2023de ne olacak merak ettim açıkçası.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    5 yıl doluyor. ÖTV muafiyetli araç alabiliyorum

• husamsdu kullanıcısına yanıt
    Oh, ok. Ben de togg yerli ve milli araç çıkaracakmış diye yeni bir haber çıktı da ben mi kaçırdım acaba diyordum. Yanlış alarmmış n

• Otomobil fiyatları halkın ulaşamayacağı seviyeye geldi.(1 Mayıs tekrar zam)

2020 loading

Otomobil fiyatları halkın ulaşamayacağı seviyeye geldi.(1 Mayıs tekrar zam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Eğer çıkarır ve ÖTV muafiyet sınırında kalırsa alırım İnşaallah. Yakıt fiyatları çok fazla.

• Türkiye'nin alım gücü Afrika'nın seviyesine yaklaştı. Gün içinde Bloomberg HT kanalında çıkan yalakalardan bir tanesi bile bundan bahsetmiyor.
  • Şuan dünya parasal genişlemeye gitti
    Fiyatların astronomik olması normal para olmasına rağmen alinamiyorsa önlem alınacaktır bir şeklide 90 li yıllar falan mümkün değil otomotiv sektörü büyük bir sektör kaderine birakilmamali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayın arkadaşlar almayın. Cebinde 50bin olan 50bin kredi çekip araba alıyor. Bütçeye göre hareket etmemiz gerekiyor, maalesef ülkemiz ortamında yarın ne getirecek belli değil.
    Araba 20/25 sene önce lükstü. günümüzde zorunluluktur, ihtiyaçtır vs bende farkındayım. Fakat araba alınca bitmiyor, işletme maliyetide yüksek.
    Ben birikimimin 1/3'ü ile araba aldım çünkü ayda 1 vuran kriz ayaklarımı yerden kesmesin.

• Pert araç fiyatları bile uçmuş

• Bu forumda artık bu tür konuları görünce basıyorum kahkahayı

Yahu küçücük ÖTV indirimi oldu da bu forumdaki herkes bayilere doluştu bırakın Allah aşkına, hiçbir halt olmaz bu ülkede, araba satılmasa zaten düşecekler vergileri siz %5-%10'luk indirimde bayilere doluştuğunuz sürece bu devran böyle devaaam
  • 2006 da altın Gr 22 lira iken 17 binliraya clio aldım. Şimdi 300 bin lira yapıyor...Sonra akıllanmayip altın 90 lira iken 40 bine Megane3 aldım . Bugün Akillandim iş işten geçti. A noktasından b noktasına gitmek için servet ödediğimiz sürece araç fiyatları düşmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

2020 loading

Enflasyon %10

• Sabah biradere şu ilanı gösterdim , o fiyat ne lan dedi

2014 B segment araba... Avrupa'da 2 hadi birde benden 3 asgari ücret alınabiliyor ortalama 7bin ile 12bin Euro düz 1.6 pek yok 1.0 ve 1.6 turbo st 182hp modeller var çoğunun km 50binden düşük , 150bin ve üstü Fiesta 3000-4000 euro

• Bill Gates kadar zenginde olsam şu durumda sıfır araba almam.

Bir araba alıyorsun, 1.5 araba devlete alıyorsun.
    Bandrol araç yeni olduğu için çok yüksek oluyor.
    Bir araba parasıda kaskoya veriyorsun. (10-15 yıl kasko yaptığını varsayarsak)
    Eğer daha önce sisteme girmemişseniz trafik sigortasını en yüksek kademeden başlayarak ödüyorsunuz.

2. El temiz bir araba alıp; yüksek muayene ücretleri
    Köprüler, otoyol paraları ve benzin olayına katlanmak bile fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigCLawRex

Bill Gates kadar zenginde olsam şu durumda sıfır araba almam.

Bir araba alıyorsun, 1.5 araba devlete alıyorsun.
    Bandrol araç yeni olduğu için çok yüksek oluyor.
    Bir araba parasıda kaskoya veriyorsun. (10-15 yıl kasko yaptığını varsayarsak)
    Eğer daha önce sisteme girmemişseniz trafik sigortasını en yüksek kademeden başlayarak ödüyorsunuz.

2. El temiz bir araba alıp; yüksek muayene ücretleri
    Köprüler, otoyol paraları ve benzin olayına katlanmak bile fazla.
    Bill Gates olup işe metrobüs ile mi gideceksin

• 2016 yılında 20 bin peşin verip 35 bin de krediyle (36 ay aylık 1250 lira ödeme) i20 almıştım hane geliri 3800 liraydı. Çok rahat Bi şekilde ödeuebiliyordum. 2017de 60 bine satmıştım ev kredisine giricez diye. O zamandan beri araba yok. Hanımı 350 lira multinetiyle bagajı full dolduracak şekilde aylık alışveriş yapıyorduk. Şimdi hane geliri 7000 lira. İ20 olmuş 140 bin. Multinet 600 oldu ama 600e o bagajı dolduracak kadar alışveriş yapamıyoruz maalesef. Fiyatlar iki kattan fazla artmış Allah yardımcımız olsun. Araba gerçekten lüks oldu.

• dobermann kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de evlenip aile kurabilmis olabilmen çok büyük başarı

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    Helikopterle giderdim, Trafik derdi de yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.