Şimdi Ara

Otomobil fiyatları halkın ulaşamayacağı seviyeye geldi.(1 Mayıs tekrar zam) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halk olmayan parayı harcıyor. Fiyatlar 1 milyona çıksada aynısı olacak. Yine araç kuyruklarında aylarca sıra beklenecek bayiler araba yetiştirmeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

O köz getirci kekolarin birçoğunun pederi bu sene içinde duman olacak merak etme sen

Bundan sonra metrobüsler de pantolon pacasindan ayak bileği gösterirler artık.

Alıntıları Göster
    hakkatten çok iticiler ya giyimleri felanda çok komik kendilerinide birşey sanmıyorlarmı sirk maymunları :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

belçikadan dayım var oğlu 21 yaşında işe başlamış 4-5 ay sonra clk 230 komp almış kaça aldın dedim 4800 euro diyo,bizde 4-5 bin maaş alan bir genç ev geçindirmesi falan yoksa bile yemeden içmeden para atsa 2 sene sonra falan ancak araba alıyor ya da 30-40 bin biriktiren herkes krediye abanıyor,bahsettiğim örnekte avrupanın asgari ücretlisi,bizde 4-5 bin maaş alan kesim ülkenin % kaçını oluşturuyor hesap edin

geçen sene bana da gurbetçi bi kız bulmuşlardı babası market işletiyormuş bana dediler kızla evlenirsen marketin manav bölümünde çalışırsın tabi küçük gördük manav marketi lan git işte asgari maaş bile alsan en azından hayatı yaşarsın bir çok şeye ulaşırsın

2 yıl önce köyden gelen ilkokul diplomalı elemanı istanbulda ağırladık konsolosluk işlerini yaptık vize pasaport yardımcı olduk,eleman geçen yaz antalyada 5 yıldızlı otelde tatilini yaptı ben o otelin kapısından geçemiyorum ondan kat ve kat donanımlı,eğitimli ve kendi ülkemin şartlarına göre fena olmayan bi maaş almama rağmen
    hocam kaç para maas alıyorsun?

• Eskiden olsa şu araç şu kadar eder diye az çok bir Bilgi sahibi olurduk.Şimdi her gün piyasa değişiyor çok saçma bir ortam var.Anlayacağınız kim kimden ne kopardıysa derdine düşmüş millet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 65 TL ye Peynirmi olur diyip, En Ucuz Peynir Olan Beyaz Peynir Fiyatından Örnek Veren AKP li Arkadaşlar Birazdan Konuya Gelip, 15bine Şahin var neyinize yetmiyor, gidip SEAT - VW - BMW Bakıyorsunuz Demeye
  • akpden once, 2002den once araba mi vardi?

reyis getirdi arabayi ulkeye

pahali mahali, ama araba var artik ulkede hamdolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

2017 maaşım 2400 lira Leon sıfır almıştım 61500
    2020 maaşım 4300 lira 110000 bin TL yapıyor .
    110 000 TL ye sıfır Leon alamam
    Maaşım 7bin TL, sıfır clio'yu zor alıyorum.

• Otomobiller halk İçin diye kim demiş

• 100.000 den aşağı araba yok adam akıllı, bunun benzini,kaskosu mtv si sigortası ve bakımlarını saymıyorum. Ufak bir kaza yapsan bile hasar kaydında 10 kat fiyat çıkarıyorlar sisirerek tüm bunları dusundugumde arabaya gerek yok diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin7

hakkatten çok iticiler ya giyimleri felanda çok komik kendilerinide birşey sanmıyorlarmı sirk maymunları :)

Alıntıları Göster
    Şam şeytanı diyorum ben onlara

Asla alkol kullanmazlar, cumalari kacirmazlar lakin her türlü itlik serserilik dolap dalavere bu yitik oglanlardadir.

• HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    3 tekerlekli motorsiklet tarzında araçlar var, çare tükenmez.
    edit: ayrıca insanlar gelecekte boya vs aramayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 28 Nisan 2020; 13:18:27 >
  • Bence keşke hükümet şu kredi ile araç alma olayını da kaldırsa da, yurt dışına giden paralar biraz azalsa. Şuna bak eline üç kuruş geçse üstüne kredi çekip araba alma peşinde bir sürü insan var.

Kredi olayı olmasa neler yapacakmışız çok merak ediyorum.
  • Batsın bu tüketim çılgınlığımız!
    Söyleyeceklerim bu kadar.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Serbest piyasa kardeşim Türkiye'yi İran Küba zannediyorsunuz herhalde

• Türkiye liberal demokratik bir ülke tabiki tuketecegiz tabiki yeni araba almak isteyeceksiniz daha çok çalışalim bu krizleri mutlaka atlatacağız

• hetşat kullanıcısına yanıt
    Ulan yine bizde oldu suç iyi mi. Adamlar maaşının üçte biriyle aldığı telefonu her sene değiştirme lüksüne sahip, değiştiriyor da. Kimmiş o 4-5 sene kullanan? Adamların taksi yaptığı arabaları biz makam arabası diye kullanıyoruz. Yerli üretim yok diye almayalım mı? İthalata dayalı tüketimi halk değil devlet bitirir, vergiyle değil üretimle bitirir, kalkıp elindeki parasıyla kendince yaşayıp giden halka bok atmayın.

• Daha da artacaktır diye tahmin ediyorum. Euro düşmezse görün fiyatları. Sadece otomobil olsa yine iyi. OPEC petrol varil fiyatının 21 dolardan 40 dolara çıkacağını söylüyor Haziran ayında. Yakıtta zamlanır. Allah herkese kolaylıklar versin.

• Fiyatlar düşecek insanlar havadan bu kâr edemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

2017 maaşım 2400 lira Leon sıfır almıştım 61500
    2020 maaşım 4300 lira 110000 bin TL yapıyor .
    110 000 TL ye sıfır Leon alamam
    2017 de o maaş ile leon almak da çok mantıklı değilmiş. Zaten yemesen içmesen faiz de olmasa o arabayı 2 senede alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdksr725

Maaşım 7bin TL, sıfır clio'yu zor alıyorum.

Alıntıları Göster
    Zor olsa da alabiliyorsan yine iyi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.