Şimdi Ara

Otomobilimizde gizlenmiş KÜÇÜK AYRINTILAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
52.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Erreguay

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

eski kasa opel vectrada araç stop etmiş haldeyken sinyal kolunu sola veya sağa çevirin o tarafın park lambası yanıyor enerjiden tasarruf yenilerde varmı bilmiyorum ama bizim astrada yoktu

silecek demissim sanirim sinyal olucakti (silecekler tek yone hareket ediyo en azindan benimkinde)

evet sol veya saga sinyal kolu kullanildiginda(araba calismasken) sinyal isigi far gibi surekli yaniyo...

doğru ya yanlış olmuş

sinyal olacak o
  • Son dönem Mercedeslerde sinyal lambalarından biri bozulduğunda araç o köşedeki sis lambasını sinyal vazifesi yapacak şekilde kullanıyor. Bizzat gördüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRaH_SaRaL

Herkes Biliyordur ama belki bilmeyen vardır.Focus II lerde aracın kontağı kapalıyken sinyal kolunu kendimize doğru çektiğimizde arac çalışmadığı halde uzun farlar yanar ve otomatik olarak bir müddet sonra sönerler.
    Arabadan indikten sonra aracnın camlarını kumandadan kapatmak için kapatma düğmesine devamlı bastığımızda camlar kapanacaktır.

Katalogda da yer alan; GuideMeHome
  • benim alfa nın kliması kışın eksi 3 derecede çalışmıyor ön camın bugusunu almak için klimayıda açayım dedim çalışmadı klima bozuldu sandım meger o derecede çalışmıyormuş.
  • senin alfaya özel deil o. benim stılo nun da kitabında yazıyo çalışmazzz... ama motor ısınınca sıcak hava üfler. o da yeter zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

benim alfa nın kliması kışın eksi 3 derecede çalışmıyor ön camın bugusunu almak için klimayıda açayım dedim çalışmadı klima bozuldu sandım meger o derecede çalışmıyormuş.
  • benim gibi arabasını yeni alanlar için çok yararlı bir topic ben bu bahsedilen özelliklerden sadece ön sürücü camının kumandadan kapandığını biliyorudum başkada bir bilgim yoktu.
    Paylaşım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_power -- 2 Ekim 2006; 16:28:07 >
  • volvo larda ön camda kart vizit sıkıştırmak için ufak bi pleksi parçası mevcuttur
  • Madem hortlamış bende yazayım. Belkide yazılmıştır önceden ama, bmw lerde kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutarken kontak yarım açılır el tuştan çekilir. Gösterge panelindeki tüm led ve göstergeler test edilir. Yani kilometre, devir saati, benzin göstergesi vs sona dayanır geri gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Madem hortlamış bende yazayım. Belkide yazılmıştır önceden ama, bmw lerde kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutarken kontak yarım açılır el tuştan çekilir. Gösterge panelindeki tüm led ve göstergeler test edilir. Yani kilometre, devir saati, benzin göstergesi vs sona dayanır geri gelir.

bende bu hareketi merak ediyordum bilen bir kaç kişiye sordum ama söylememişlerdi.kontak yarım açılır derken 2. yere mi getiriyorsun kontağı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Madem hortlamış bende yazayım. Belkide yazılmıştır önceden ama, bmw lerde kilometre sıfırlama düğmesine basılı tutarken kontak yarım açılır el tuştan çekilir. Gösterge panelindeki tüm led ve göstergeler test edilir. Yani kilometre, devir saati, benzin göstergesi vs sona dayanır geri gelir.

bende bu hareketi merak ediyordum bilen bir kaç kişiye sordum ama söylememişlerdi.kontak yarım açılır derken 2. yere mi getiriyorsun kontağı?

Işıklar yanmadan bir önceki kademe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

fabia

diyelimki geçici park yaptığınız yerde araca dikkat çekmek istiyorsunuz (hani gelen geçen çarpmasın diye) ama parkta bırakırsanız (zaten kontağı çıkarınca otm. parklara geçiyor) tüm iç göstergelerle beraber kaldırım tarafındaki parklarınızda yanacaktır. oysa kontağı çektikten sonra sadece yakmak istediğiniz tarafın parklarını yakmak isterseniz sinyal verir gibi kolu o yöne çekmeniz yeterli

ben bu özelliğe hayranım ya bütün alman arabalarında vardır ve pek kimse bilmez bunu bravo aklıma getirdin

• quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

benim stılomdan 4 cam da uzaktan kumandayla açılabiliyor ve kapanabiliyor. ön camlar tek dokunuşla kapanıp açılabiliyor, arka camlarsa tek dokunuşla açılabiliyor. ve stılo 2001'den beri yollarda.

ayrıca stıloda kumandaya iki defa basarsan deadlock oluyor, kapı hiçbirşekilde camı kırsan bile içerden dahi açılamıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: msumsu

yeni aldığım Megane II HB 1.4 16v authentique modelinde (megane 'ın en alt versiyonu) kataloğu karıştırırken bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim:
    sürücü tarafındaki cam tek dokunuşla kapanan türdendir. bu cam açık bırakılarak arabadan indiğinizde aracı kilitledikten sonra kart üzerindeki kilitleme düğmesine ikinci defa basarsanız açık olan cam kapanıyor.

başka bir ayrıntı:
    dış kapı kollarında bulunan sensörler dikkatinizi çekmiştir. bu sensörler kartın aracın yakınında olup olmadığını takip ediyor. kapıları kilitlemeden aracın yanından uzaklaşırsanız kapılar bir süre sonra (yaklaşık 30 sn) kendiliğinden kilitleniyor.

2001 den beri yollarda ama sadece bir elimin parmaklarının sayısı kadar anca görmüşümdür.... meger ne marifetliymiş. tüh nası keşfedemedik

• quote:

EmrahSaral:Herkes Biliyordur ama belki bilmeyen vardır.Focus II lerde aracın kontağı kapalıyken sinyal kolunu kendimize doğru çektiğimizde arac çalışmadığı halde uzun farlar yanar ve otomatik olarak bir müddet sonra sönerler.
    Arabadan indikten sonra aracnın camlarını kumandadan kapatmak için kapatma düğmesine devamlı bastığımızda camlar kapanacaktır.

Ben ikisinide bilmiyordum güya Ghia aldık bide.. severek kullandığım sistemler Sony MP3 Müzik Sistemi ,Far sensörü ve silecek sensörü..hala sisleri nasıl yakıyorum tam bilmiyorum ,walla çok iyi oldu bu bilgiler..ben Camların kafa sıkıştırmama özelliğini keşfettim..Camdan dışarı kafayı çıkartmış bakyordum elim yanlışlıkla uzun bi şekilde kapatma düğmesine dokundu Cam kafama kadar bi anda geldi dokundu ve durdu..Çok işime yaradı doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 3 Ekim 2006; 11:22:22 >

• içinde kimsenin olmadığını anlayıp 2 dk sonra araba kendiliğinden kitleniyor, çok zekidir benim arabam
  • 2004 opel corsa cdti larda devir saati 3000 i geçince teybin sesi otomatik olarak yükseliyor.devir düşünce yeniden alçalıyor.Bence güzel bir özellik
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

senin alfaya özel deil o. benim stılo nun da kitabında yazıyo çalışmazzz... ama motor ısınınca sıcak hava üfler. o da yeter zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

benim alfa nın kliması kışın eksi 3 derecede çalışmıyor ön camın bugusunu almak için klimayıda açayım dedim çalışmadı klima bozuldu sandım meger o derecede çalışmıyormuş.

ben bu özellik sadece alfayamı özel dedim hayretya..
  • yalnız bu stilolarda bi özellik var gerçekten ilginç görünmez olabilme özelligi var bazen otobanda benim alfa ile giderken arakama stilo geliyor 10 saniye gaza basılı tuttugumda stilo dikiz aynamda kayboluyor kaç sefer denedim her seferinde kayboluyorlar hayret ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msumsu

Çok güzel bilgiler ellerine sağlık, Zamanında megane sahibiyken bir çoğunu kendim keşvetmiştim, Özellikle kilit tuşuna basılı tutup otomatik kilit moduna almayı, Hatta başka bir megane sahibi arkadaşıma senin aracın oto kkilit yapmıyor servise götür diyede kandırmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

yalnız bu stilolarda bi özellik var gerçekten ilginç görünmez olabilme özelligi var bazen otobanda benim alfa ile giderken arakama stilo geliyor 10 saniye gaza basılı tuttugumda stilo dikiz aynamda kayboluyor kaç sefer denedim her seferinde kayboluyorlar hayret ettim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

yalnız bu stilolarda bi özellik var gerçekten ilginç görünmez olabilme özelligi var bazen otobanda benim alfa ile giderken arakama stilo geliyor 10 saniye gaza basılı tuttugumda stilo dikiz aynamda kayboluyor kaç sefer denedim her seferinde kayboluyorlar hayret ettim.

Güzel di
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.