Şimdi Ara

Otomotivde fırsatçılar kara listeye alınacak: 6 ayda 3 otomobil alan var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
14.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir ülke insanlar topluluğu şaşmamak mümkün değil.
    insanın şu olanları doğrudan görmesini bıraktım duyması dahi beynini çatlatır, bu milletin fırsatçısını bulmak için ne kanun koyarsan koy illa bir yolunu bulup örgütleşip bunu kazanca çeviriyorlar.

bu işlerde tüzel kişilere alım satım kotası koymak, alış ve satışta vekaleti kaldırmak şart.
    Buna benzer zorlaştırıcı şartı koymak lazım, birde tespit edilenlere 10 yıl araç alım yasağı vermek. caydırıcı cezalarla bu işlere girişmeyi düşündürtmemek lazım.

• Seyfullah Erdoğanyoutube
    #otomotiv #otomotif #ekonomi İyi parti gurup başkan vekili Erhan Usta açıklama yaptı...
    https://www.youtube.com/watch?v=3iwKWjsyc-4

Yok galeri yok yetkili bayi al birini vur ötekine...

Bakın nasıl dolaşıyorlar yasaların arkasından, nasıl oluyormuş sahtekarlık...

• Kara listeye aldın diye o adam eşinin dostunun üstüne almayacak mı? Ha yok eşini dostunu da kara listeye alacağım diyorlarsa, o zaman da senin kardeşin kara listede diye senin ne suçun var durumu olmaz mı?

• Kara listeye alınması gerekenler, kara listeyi hazırlayanların ta kendisidir !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynen öyle maalesef

• Sıfır alınan arabayı 2 sene satamama şartı gelsin

• Çok iyi bir çözümmüş tebrik ediyorum sizi gerizekalılar

• Sıfır araca 2000-3000 km kullanım ya da 1 sene kullanım şartı koyulsun olay çözülür.

• Kendi pisliklerini saklama çabaları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayi sattığı arabaya bakıyor, böyle bit şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum. 10 farklı kişi yerine a şahsı 10 tane almışsa daha memnun olurlar. Neden daha çok müşteriyle uğraşmak istesinler.

• Bayilerin canına minnet satış yapıyorlar neden böyle birşeye girişsinler? Devletin müdahale etmesi gerekiyor ama onların da umurunda değil.

• 480 liste fiyatı olan Octavia sarı sitede 580, 30-40 fazla yazan insaflı gözüküyor

• Yav he he. Bayi sattığı araca bakar elinden çıkardıktan sonra kime satmış kimin umrunda? Bahane hazır zaten çip krizi var araç yok.

• Alan memnun satan memnun olduktan sonra o listeye bayiye sadece "daha az" kazandıranlar girer...

yıllardır hiç müşteri ile uğraşmadan tüm araçlarını tek kalemde satan bayiler aynı adamları kara listeye mi alacak ?

mümkün değil.

• phbfmv kullanıcısına yanıt
    Aklı başında yorum bulana kadar kaç tane saçma sapan yorum okudum. Herkesin kafası güzel ülkede. Birisi marketciyi suçluyor, diğeri firinciyi. Ötekisi benzinciyi suçluyor, başkası galericiyi.

Tamam insanlar fırsatçı, eğitimsiz ve dolayısıyla saygısız. Kimse demiyor ki eğitim sistemi mi var, adalet sistemi mi var, ekonomi bilen yöneticiler mi var. Neden bu insanlar böyle?

Yıllardır bu ülkeyi sadece kendi çıkarları için yaşanmaz hale getirenlere kimsenin birsey dediği yok. Hadi videolarda, sokak röportajlarinda gördüğümüz 50 yaş üstü dayıları anladık. Donanım haber kullanıcılarının yaş ortalaması 30'dan fazla değildir. Yorumları okuyunca aynen şöyle düşündüm.

Ne farkınız var acaba o beğenmediğiniz dayılardan?

• Kendi araçlarının satılmaması için, bunu birde otomotiv şirketleri yapacak he? hemde bu stagflasyonda, bende yedim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 23 Kasım 2021; 3:30:50 >
  • Bayiler araç getirmiyorlar onların suçu yok ama olan aracı satın alıp bundan kâr sağlayan mı suçlu? Araç kıtlığına kim sebep oluyorsa onları kara listeye alsınlar. Bayiye gidip araç sorduğunda adamlar pişkin pişkin "alacaksanız getirelim" diyorlar. Bir de olmayan araba için kapora istiyorlar. Eskiden çalışanları var diyip bu sektör için üzülürdüm artık umrumda değil hepsi kepenk kapatsınlar.

• Alan memnun satan memnun.Misli misli kdv,ötv kazanan devlet memnun.Çokta umurlarındaydı sanki gerçek ihtiyaç sahibi vatandaş

• yakında al-satçıları asmayalım da besleyelim mi diyenler çıkar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.