|
Bildirim
sahibindene yorum ekleme özelliği getirsinler hiçbirşey yapmalarına gerek kalmaz.
|
Bence bayileri kara listeye alsınlar.
|
At yalanı asıl bayiler bu işi yapıyor
|
Aklı başında yorum bulana kadar kaç tane saçma sapan yorum okudum. Herkesin kafası güzel ülkede. Birisi marketciyi suçluyor, diğeri firinciyi. Ötekisi benzinciyi suçluyor, başkası galericiyi.
Tamam insanlar fırsatçı, eğitimsiz ve dolayısıyla saygısız. Kimse demiyor ki eğitim sistemi mi var, adalet sistemi mi var, ekonomi bilen yöneticiler mi var. Neden bu insanlar böyle? Yıllardır bu ülkeyi sadece kendi çıkarları için yaşanmaz hale getirenlere kimsenin birsey dediği yok. Hadi videolarda, sokak röportajlarinda gördüğümüz 50 yaş üstü dayıları anladık. Donanım haber kullanıcılarının yaş ortalaması 30'dan fazla değildir. Yorumları okuyunca aynen şöyle düşündüm. Ne farkınız var acaba o beğenmediğiniz dayılardan? |
Bu işin tek çözümü online satış. Ana distrübütörlerin siteleri üzerinden satış işlemi başlatılmalı, teslimatlar bayiden yapılmalı. Yoksa bu devran asla değişmez
|
Kara listeye alınması gerekenler, kara listeyi hazırlayanların ta kendisidir !
|
Çok iyi bir çözümmüş tebrik ediyorum sizi gerizekalılar
|
Saçma. Arabayı alan kişinin satması yasak mı? Değil. Kimseyi ilgilendirmez. Günah keçisi aramayın. Sıfır araç kıtlığına ve paramızın değerinin yok olmasına sebep olanlardan hesap sorun. |
Sahibinden bu tür şeylere kesinlikle izin vermez. Kurallara uymayanları şikayet ediyorsun ve hiç bir şey yapmıyorlar.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Saçma. Arabayı alan kişinin satması yasak mı? Değil. Kimseyi ilgilendirmez. Günah keçisi aramayın. Sıfır araç kıtlığına ve paramızın değerinin yok olmasına sebep olanlardan hesap sorun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ahlak yoksunu bir toplumuz maalesef |
|