Şimdi Ara

Otoparkta arabasını aramadan kolayca bulabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıradan olmayan araç kullananlar beri gelsin demek için açtım başlığı :) Bir de foto eklerseniz herkes görmüş olur :)

Ben ekleyemiyorum maalesef henüz yok :(

• Ben 1 kere Cevahir A.v.m aramıştım 2 katlı otoparka sahipti yanlış hatırlamıyorsam . Çıktığım yeri karıştırdım . 10 dk aradım aracımı ve sonra bulmayı başarmıştım ama ne korktum .
  • bulunmaz mı ya kör bile geçtiği yeri biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

bulunmaz mı ya kör bile geçtiği yeri biliyor

Bu sözden sonra , kendimi kötü hissettim .
  • Hiç bir otoparkta araba aramadım. Özellikle AVM'lerin kapalı otoparklarında direklerde harfler ve numaralar var. Koyduğum yeri aklımda tutarım. Ayrıca kapalı otopark bir kaç katlı ise katların isimleri var. Mavi kat. Kırmızı kat. Yeşil kat şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

yok kardeş. sana değil söz

• Valla bir keresinde 4 kişi gittik avm nin birine hatta mevzusu oldu unutmayalım yeri falan diye 1-2 saat sonra geldik otoparka 20 dk aradık

Yer:Marmara Forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

Valla bir keresinde 4 kişi gittik avm nin birine hatta mevzusu oldu unutmayalım yeri falan diye 1-2 saat sonra geldik otoparka 20 dk aradık

İşte bunu diyecektim. rezalet mi desem. ne desem. Bilmiyorum. Marmara Forum'un otoparkı küçük bir kasaba büyüklüğünde. Arkadaşım oraya parketmiş. Arabayı zor bulmuş. Oranın otoparkını iki dev gibi AVM paylaşıyor. O yüzden büyük.
  • Cevahir de çok aradığımızı hatırlıyorum sonraki gidişlerde kaç kişiysek ayrı ayı telkin ediyorduk birbirimizi
  • marmara forum da kaybetmek zor olsa gerek kolonların hepsin de harfler mevcut her defasın da kontrol ederim ama genelde aynı yerlere park ediyorum otoparkın orta kısmına giriş kapısının hizasına h veya j kolanlarına ...
    capacity bu konu da daha kötü malum 4 katlı ...
  • Otoparkta arabanız olduğunu hatırlıyorsunuz ve arayıp buluyorsunuz en azından. Ben otoparka kendi arabasıyla gidip alışveriş yaptıktan sonra marketin servis arabasıyla eve gelen adam biliyorum.
  • Hiç aramam ama ne hikmetse bu Gordion'un
    otoparkına bir türlü alışamadım.
    Her park edişiminden sonra aracı bulmam bir olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

Valla bir keresinde 4 kişi gittik avm nin birine hatta mevzusu oldu unutmayalım yeri falan diye 1-2 saat sonra geldik otoparka 20 dk aradık

İşte bunu diyecektim. rezalet mi desem. ne desem. Bilmiyorum. Marmara Forum'un otoparkı küçük bir kasaba büyüklüğünde. Arkadaşım oraya parketmiş. Arabayı zor bulmuş. Oranın otoparkını iki dev gibi AVM paylaşıyor. O yüzden büyük.

hocam sorma artık hep kapının yakınına bırakıyorum ya da açık otoparkı çok daha güzel orayı tercih ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Otoparkta arabanız olduğunu hatırlıyorsunuz ve arayıp buluyorsunuz en azından. Ben otoparka kendi arabasıyla gidip alışveriş yaptıktan sonra marketin servis arabasıyla eve gelen adam biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene İzmir hava gösterisinde arabayı park ettiğimiz noktayı (nokta diyorum çünkü hayal edebileceğinizden çok araba vardı) kaybettik.Daha doğrusu arabanın bulunduğu harf ve sayı kombinasyonunu unuttuk.Daha doğrusu heyecandan fazla üstüne düşmedik ben sadece göz ucuyla bakıp içimden aman boşver meydana koş demiştim.

Hava gösterisi bitti sallana sallana çıktık nizamiyenin oraya geldi tam üsten çıktık arabanın nerede olduğunu hatırlayan yok.Sola doğru bir döndim küçük bir tepe ve bu tepede elini başına koymuş otoparkı kesen tipler var.Durumu idraak edip bizde tepeye çıktık önümüzde sayısız araba var.Bir dayı elinde dürbün ile geldi 5 dk da arabasını buldu tam gidiyordu dürbünü iki dakka kullanmak için istedim.Sağolsun verdide arabnın olduğu yeri bulduk.Biraz otoparkın boşalmasını bekledik ve daha sonra arabanın başına gittik....

Not:Bu olay ankarada bir avm de arabasını kaybeden bir gruba epey güldükten sonra başımıza geldi.

Bazı duyguları yaşamadan anlayamazsınız ya bu da öyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 19 Eylül 2012; 17:18:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

yok kardeş. sana değil söz

EYVALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 19 Eylül 2012; 17:22:31 >

• Sene 1993. Sabah işe gittim. Patron da geldi biraz sonra. Arabanın anahtarını tutuşturdu elime. Dün ikindi vakti arabayı bir yere koymuştum. Bulamadım. gidin bulun, getirin dedi. Yerini sorduk. Yaklaşık tarif etti. Araba Renault Flash 1700. Fatih'e, Kıztaşı'nın oralara gittik. Oralarda bir yere park etmiş. Hemen hemen tüm sokak ve caddeleri gezdik. Nihayet bir sokakta arabayı bulduk. Arabayı bir manavın önüne park etmiş. Gittik yanına. Çalıştırıp gideceğiz.

Tam bu esnada manav çıktı dışarı. Kimin bu araba dedi. Bizim değil, patronun. Koyduğu yeri unutmuş. Bulduk. Götürüyoruz dedik.

Adam sinirli. Burnundan soluyor. Arabanın yüzünden kasalarını dışarı çıkaramamış adam. yarım gün iş kaybı var. Araba bizim deseydik sopayla girişecekti bize. Elinde sopa vardı. Patronumuza demediğini bırakmadı. O anda en iyisi susmaktı. Biz de öyle yaptık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.