Şimdi Ara

Otostopla Türkiye turu yapan kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu ekşi sözlükte çok tartışılınca buraya da açmak istedim

Kızın Yazdıkları:

Hergün para kazanmak için o evden dışarı cikiyorsunuz, yıllardır sadece okula gitmek için yasiyorsunuz. Arkadaslariniz var vakit gecirdiginiz, bir aileniz var mizmizlanabileceginiz, zaman zaman sevgiliniz oluyordur belki sevgiye olan acliginizi dindirebileceginiz. Kendi kendinize yetemiyorsunuz . Doganiza hergun aykiri hareketlerde bulunuyorsunuz . Sizler yemek yemek için yasamiyorsunuz mesela. Oyleyse neden hergün saçma sapan alışveriş merkezlerine tikilip 1 menu alana 1 menu bedavali mekanlarda sistikce sisiyorsunuz? Birileri aç kalmaya devam ederken evinizde yaptığınız yemegin yarisini çöpe atacak kadar vicdansiz olabiliyorsunuz? Sizler okula gitmek için yasamiyorsunuz. Son 1 yıldır okula gitmiyorum ve okulu ilk bıraktığım anda ne yapacağımı bilemez halde deli divane ortada kaldım. Yapacak başka hicbirseyim yokmuş ! HICBIRSEY ! Sizler ise gitmek için yasamiyorsunuz ya da evlenip coluga çocuğa karismak içinde.. Bu hayata neden geldiniz? Ben bunun cevabını yolda bulmaya calisiyorum. Çünkü şehirlerde kendi sesimi duyamiyorum. Ben bir salak olabilirim. Sacmaliyor olabilirim. Anlattiklarim yanlış olabilir . Öyleyse söyleyin her seferinde yola çıktığımda neden bu kadar mutlu olabildiğimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rascoln -- 2 Temmuz 2015; 2:25:09 >

• Zalımsın Obama
  • >eksisozluk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızı sevmedim ama yazısı güzel
  • tam benim kafadan
  • Sayfasını takip edin güzel yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hippi saçmalıkları. Mutlu olduğun düşüncelerinin doğru olduğunu ispatlamaz. Sistem hatalı, fakat sisteme karşı boş beleş bir hayat yaşamak, sadece mutlu olmaya çalışmak da hatalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Hippi saçmalıkları. Mutlu olduğun düşüncelerinin doğru olduğunu ispatlamaz. Sistem hatalı, fakat sisteme karşı boş beleş bir hayat yaşamak, sadece mutlu olmaya çalışmak da hatalı.

+1
  • yüzlerce arabadan geçmiş kızdır

• Otostop yaparak sisteme kafa mı tutuyor aç mı doyuruyor
    Savaşları mı durduruyor
    Ne müthişmiş.
  • Sadece artislik yapiyor kitlelere oynuyor gibime geliyor bagirip duruyor hep dikkat cekmek amac..

• berna sen misin la
  • İddia ediyorum bu kız böbrekleri kaptırcak .
  • İnto to the wild izleyip yola çıkmış umarım sonu filmdeki gibi olmaz
  • Benim facebook listemde de var böyle bir kız. Otostopla dolaşıyor yabancı insanların evinde falan kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhenoMachinal

Otostop yaparak sisteme kafa mı tutuyor aç mı doyuruyor
    Savaşları mı durduruyor
    Ne müthişmiş.

+1
  • Helal olsun kıza, özgürlüğünün tadını çıkartıyor. Şurada laf çarpanların hiç biri otostopla Türkiyeyi gezmek değil otobusle dahi gezmeye cesaret edemiycek adamlar ama işte ne diyebilirim ki.
  • Düşünce güzel ama uygulaması sıkıntı.

• Beyler kızı tanıyorum ismini face hesabını ve değişik videolarınıda gördüm.Adını söylemek filan yanlış olur herşeyini bulursunuz kızın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.