Şimdi Ara

OTURMAKTAN BEL AĞRISI ÇEKEN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum ve evde ders çalışıyorum. Yemek takımına ait olan çok eski bir sandalye de oturuyorum ve uzun süre oturunca (4 saatten fazla) bel ve bacak ağrısı yapıyor. Acaba bel desteği alsam iş görür mü ? Oyuncu koltukları aşırı pahalı ama ilerde bel fıtığı vs gibi sorunlara sebep oluyorsa en ucuzu 1900 TL civarına satılan oyuncu koltukları var. mecbur onlardan alıcaz artık.

• Bende eski yemek takımına ait bir sandalyede calısıyorum. Belde sıkıntı yapıyor cok fena. Yürüyüş yapıyorum bel agrısına iyi gelmesi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sulidin Plus

• her 1 saatte bir 3 5 dk ısınma egzersizi yap hocam. Bu konuyu hafife alma sınav yaklaştıkça başına büyük problem olur

• YouTube da bel ve sırt ağrıları için egzersiz videoları var onları yap hocam, ayrıca dik durarak ders çalış, rahat bir sandalye alin

• oyuncu koltuğu alma bence. ofis sandalyesi al. oyuncu koltuğu diye hem kalitesiz şeyleri kitliyorlar bir derisi çok oluyor 1 2 yıla kalmaz derisi sökülür. 2000 tl civarı ofis sandalyesi vardı trendyolda.

Ben de sandalyemi değiştirdim sırt ağrım azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9B1D8328 -- 16 Eylül 2023; 16:17:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bel desteği almayı düşünüyorum alan kullanan var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bel değil de benim omzum çok ağrıyor. çözüm bilen var mı

• Şuan ben sadece video izliyorum, daha önüme kitap açmadım ama evet. Omuz ağrısı bende de çok oluyordu.

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt
    hocam boy uzun olunca çok fazla ağrıyor gerçekten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.