Şimdi Ara

öyle bişe dıyınkı gıdıp alıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çift sım kartlı olsun
    avıze sesı ıyı olsun(konusurken duyma ve duyulma şeysı)
    kullanım kolaylıgı olsun
    kameralı olabılır olmuyada bılır sorun degıl ama olursada en ıyısı olsun
    mp3-mp4 vb şeyler calmıyada bılır ama calcaksada en ıyısı olsun
    bana oyle bı telefon söyleyınkı gidip alıyım sızlerede mınnettarlıgımı bır kez daha vurgulayım

fiyat olarak 500tl dusunuyorum ama bu fıyata ıyısını bulamazsan ıyıler 1000tl den baslıyor dersenız onlarada bakarım
    sızın gorusunuz onemlı bu fıyata almam mesela ben ama bu fıyata bu daha ı gıbı şeyler yardım edın yanı...

şimdiden bana yardımcı olacak arkadaslara tesekkur edıyorum saygı ve sevgılerımı sunuyorum

• Sana acilinden bir Türkçe Gramer kitabı öneriyorum.Önce onu gidip al,okuduklarını iyice öğren ve gel buraya adam gibi bir Türkçeyle istediklerini yaz.
    Not:Aslında,kimsenin neyi nasıl yazdığını uyarmak hiç adetim değildir ama bu arkadaşımızın yazdıklarına da dayanamadım doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Sana acilinden bir Türkçe Gramer kitabı öneriyorum.Önce onu gidip al,okuduklarını iyice öğren ve gel buraya adam gibi bir Türkçeyle istediklerini yaz.
    Not:Aslında,kimsenin neyi nasıl yazdığını uyarmak hiç adetim değildir ama bu arkadaşımızın yazdıklarına da dayanamadım doğrusu...

• Samsung B5722 Dual Sim

SAMSUNG B5722 Dual Sim

# Dokunmatik ekranda çift SIM kartlı telefon deneyimi
    # 3.2 Megapiksel kamera ( 2048x1536 )
    # LED flash
    # 2.8'''' TFT 256K Renkli Dokunmatik Ekran
    # RDS ''li Stereo Fm Radyo
    # 8GB''a kadar hafıza kartı desteği
    # Bluetooth v2.1 / USB 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 29 Nisan 2010; 18:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fare929

bana öyle bı telefon söyleyınkı ,
    çift sım kartlı olsun
    avıze sesı ıyı olsun(konusurken duyma ve duyulma şeysı)
    kullanım kolaylıgı olsun
    kameralı olabılır olmuyada bılır sorun degıl ama olursada en ıyısı olsun
    mp3-mp4 vb şeyler calmıyada bılır ama calcaksada en ıyısı olsun
    bana oyle bı telefon söyleyınkı gidip alıyım sızlerede mınnettarlıgımı bır kez daha vurgulayım

fiyat olarak 500tl dusunuyorum ama bu fıyata ıyısını bulamazsan ıyıler 1000tl den baslıyor dersenız onlarada bakarım
    sızın gorusunuz onemlı bu fıyata almam mesela ben ama bu fıyata bu daha ı gıbı şeyler yardım edın yanı...

şimdiden bana yardımcı olacak arkadaslara tesekkur edıyorum saygı ve sevgılerımı sunuyorum

Yazı durumunu tamamen geçtim ama madem kamera ve mp3'ün senin için önemi yok neden olacaksa en iyisi oluyor? Yani ihtiyacın olmayan bi özellik için neden daha fazla para veresin?
    Bence sen önce ne istediğini kafanda belirlesen daha mantıklı bir karar verebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Sana acilinden bir Türkçe Gramer kitabı öneriyorum.Önce onu gidip al,okuduklarını iyice öğren ve gel buraya adam gibi bir Türkçeyle istediklerini yaz.

Anlıyamadığım bir kaç konunun üstüne yorum yapılmasını istedim,
    bilgisine güvenın arkadaslarımızdan yardım bekledim ancak öyle farklı
    bır arkadasımız gelmıs benım ımla kurallarımı ıncelemeye almıs ,

Senin ne yaptıgını pek anlıyabılmış değilim öylede bır halım tavrımda kesınlıkle olamaz ,
    senın gıbısını bu forum sıtelerınde ılkkez gördum anlıya bılırım şöyle bisey desen
    ''kardesım actığın konu hakkında bılgım yok anca turkçemıze bıraz daha özen gösterırsen sevınrım''
    gibi bişeyler yazsaydın dusunup algılardımkı bu adam benım ıyılıgıme konusuyor ama öyle bır ıletı yazmıssınkı
    sankı senle düşmanız...

Neyse kardesım 3 gunluk dunyada sen hayattan zevk almayı bılmıyen arkdaslardansın , forum sitelerinde
    en basıt yapılan şeydır mesaj kasarak yuksek sevıyelere gelmek , unutmakı burası forum sıtesı bakarsın bıgün datası
    silinir bütün hayatın bıter-->benım dusuncem sen sadece bu sıtede mesaj kasarak bı sevıye elde etmeye calısan bı uyesın

Edit:
    kapatıldıgından dolayı isimlerini vermekte sakınca görmüyorum ;
    www.trforum.com vewww.trforum2.com adli sitelerde Mod ve supermodluk yapmıs bırısı olarak ,
    web master formunda admınlık yapmış bırısı olarak sana ıyı forumculuk dılıyorum;)

----------------------------------------------------------
    Çok kıymetlı arkadasım Samsung B5722 Dual Sim telefonu önermış bana acaba dokunmatık olmama ıhtımalı olabılırmı ,dokunmatık
    olmuyan acnak cıft sımlı tavsıyelerın nelerdır?

-------------------------------------------------------------
    Arkasımızın bırısıde demıskı neyse ben dırek cevap verıyım
    ben cep telefonunu mp3 dınlemek ıcın almıyorum ,veya fotoğraf çekmek ıcın bu ozellıkler olmasa kabulumdur ancak gunumuzde
    bu ozellıklerın kötu oldugu tlefonlar kötu ıyı oldugu telefonlar ıyıdır...
    benım ıcın ya ıyısı vardır ya kötüsü --->birisi gelipte bana ya bunun mp3 sesı kotu dıyemez ya cok ıyıdır dedırttırmem yada mp3 calmıyor dıyemez;)
    umarım anlatabılmısımdır

• avize sesi mi?
    tv ve çift sim kart yok ama onun dışında tüm özellikler omniada mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung C6112 Dual Sim

Samsung C5212 Fizz Duos

hepsiburada'daki satın alanların yorumlarını okumayı ihmal etme.

çin malı çift hatlılardan da uzak dur. sağlığın açısından...

• adam milletle resmen kafa buluyoooo
  • Kesinlikle katılıyorum....

quote:

Orijinalden alıntı: emrah86

adam milletle resmen kafa buluyoooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 4 Mayıs 2010; 17:29:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.