Şimdi Ara

Oyun için ekran kartı alıcamda bakarmısınız bi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuya hemen gireyim yarın ekran kartı alıcam..

Bilgisayarımın Genel Özellikleri:

- P5L-MX Anakart
    - Intel Dual Core E2200 2.2 GHZ İşlemci
    - 2 Gb DDR2 667 MHZ Ram

- 8500 GT 128 BIT 1 GB Ekran Kartı işte bunu değiştiricem :)

Bütçem arkadaşlar 185 - 220 lira arası :)

Beklediğim fazla bir şey değil Assassins Creed,Crysis, GTA IV gibi oyunları 1024 x 768 yada 1280 x 1024 çözünürlükte medium - high oynamak fps olarak 30 falan yeterli :)

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum, kartın yanına linkte verirseniz sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Daha ucuz ekran kartlarıylada istediğiniz değerleri alabilirsiniz ama madem bütçenizi 185 - 220 olarak belirlediniz bence ATI 4770 veya 4850'yi düşünebilirsiniz..

4770

4850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfen Lied -- 19 Aralık 2009; 23:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfen Lied

Daha ucuz ekran kartlarıylada istediğiniz değerleri alabilirsiniz ama madem bütçenizi 185 - 220 olarak belirlediniz bence ATI 4770 veya 4850'yi düşünebilirsiniz..

4770

4850
    işlemciyi azcık hareketlendirerek ve 4770 9800gt gts250 düşünebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

işlemciyi azcık hareketlendirerek ve 4770 9800gt gts250 düşünebilirsiniz

Alıntıları Göster
    kafama takılan bir şey var mesela bugün gördüm;

hd4770 gddr5 128 bit 512MB

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

Hangisini tercih etmek mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jadereal

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

testlere bakmak lazım..bit önemli değil..bit bantgenişliğini etkiler diğer etkenlerde önemli mimari falan..9800gt seçmek daha mantıklıdır
  • quote:

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

Alıntıları Göster
    Bit ve RAM farkı kafanızda soru işareti bırakmasın performans ölçütlendirilmesi sadece onlara bakılarak yapılmaz.. HD4770 9800 GT'den daha iyi bir karttır..
    Performans / Güç Tüketimi / Isınma / Teknoloji
  • quote:

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

Oynayacağınız oyunlara göre değişir, ama GTS250 alsanız ikisindende iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

quote:

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

Alıntıları Göster
    onun dışında korktuğum bir konu daha var arkadaşlar onda çok tedirginim 200 lira verip iyi bir kart alıcam;

ama işlemcimden korkuorm e2200 yani bu kartı alıpta GTA IV'yı 800 x 600 medium da oynamak zorunda kalmayız demi arkadaşlar ne dersiniz ? :S işte o çok koyar

• quote:

quote:

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

quote:

onun dışında korktuğum bir konu daha var arkadaşlar onda çok tedirginim 200 lira verip iyi bir kart alıcam;

ama işlemcimden korkuorm e2200 yani bu kartı alıpta GTA IV'yı 800 x 600 medium da oynamak zorunda kalmayız demi arkadaşlar ne dersiniz ? :S işte o çok koyar

cpu yuda birazcık overclock lazım darboğaz yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 19 Aralık 2009; 23:33:39 >

• quote:

quote:

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

+1

PALIT GTS 250 GREEN, 512 MB 220TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

quote:

ama birde

9800gt gddr3 256 bit 1GB

+1

PALIT GTS 250 GREEN, 512 MB 220TL

Alıntıları Göster
    tüm yorumlar için sağolun arkadaşlar daha önce hiç overclock yapmadım ama ne olduğunu biliyorum, sizce işlemciyi yakmadan okuyarak biraz hızlandırabilirmiyim ve ekstra soğutma sistemine ihtiyacım olur mu ?

• quote:

tüm yorumlar için sağolun arkadaşlar daha önce hiç overclock yapmadım ama ne olduğunu biliyorum, sizce işlemciyi yakmadan okuyarak biraz hızlandırabilirmiyim ve ekstra soğutma sistemine ihtiyacım olur mu ?

Alıntıları Göster
    Bu arada PSU'yunuz kaç watt?
  • quote:

Aşırı gerilim vermezseniz yanmaz, onun dışında çok ısınırsa zaten kendini kapatır, oc hakkında biraz bilgi sahibi olarak bu işi yapabilirsiniz, kasa içi havalandırma iyi ise extra soğutmaya gerek kalmaz.
  • quote:

quote:

Aşırı gerilim vermezseniz yanmaz, onun dışında çok ısınırsa zaten kendini kapatır, oc hakkında biraz bilgi sahibi olarak bu işi yapabilirsiniz, kasa içi havalandırma iyi ise extra soğutmaya gerek kalmaz.

Alıntıları Göster
    Ona bakmadım belki everestte vardır diye baktım fakat yok kasanın içini açmam lazım şuan açıcak durumda değilim maselef

• quote:

Ona bakmadım belki everestte vardır diye baktım fakat yok kasanın içini açmam lazım şuan açıcak durumda değilim maselef

Alıntıları Göster
    9800 gt seçmenin neresi mantıklı hocam hd4770'in rakibi gts250 tabiiki hd4770 alınır..
  • quote:

Power Supply'ınız düşükse 4770 almanız daha mantıklı olacaktır lakin HD4850 9800GT GTS 250 hatta kullandığınız 8500GT'den bile düşük güç tüketimi olup daha az ısınan bir karttır. Performans olarak GTS 250 ile eşit overclock potansiyeli daha yüksektir. Fiyat olarakta daha ucuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfen Lied -- 20 Aralık 2009; 0:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfen Lied

quote:

Power Supply'ınız düşükse 4770 almanız daha mantıklı olacaktır lakin HD4850 9800GT GTS 250 hatta kullandığınız 8500GT'den bile düşük güç tüketimi olup daha az ısınan bir karttır. Performans olarak GTS 250 ile eşit overclock potansiyeli daha yüksektir. Fiyat olarakta daha ucuzdur

Alıntıları Göster
    hemen 4770 al hemen hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

hemen 4770 al hemen hemen

Alıntıları Göster
    tamam arkadaşlar alıyorum hd 4770, inşallah darboğaz olayını yaşamam zaten, 2 ay içinde e7400 tarzı bir işlemci almayı düşünüyorum.
  • quote:

tamam arkadaşlar alıyorum hd 4770, inşallah darboğaz olayını yaşamam zaten, 2 ay içinde e7400 tarzı bir işlemci almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    GTS250 al kafan agtımasın demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOWTEK

GTS250 al kafan agtımasın demedi deme

Alıntıları Göster
    gts 250 al bence de gta4te daha performanslıdır daha sorunsuzdur
    gta4te herkes düsük performans alıyor cünkü oyun iyi optimize edilmemis ve islemciye cok yükleniyor ,onun icin ekran kartı aldıgınızda üzülmeyin düsük fps diye
    islemciyi upgrade edince veya o.c yapınca daha iyi performans alırsınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.