Şimdi Ara

Oyun için en ideal ekran kartı TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim bu ekran kartım OnBoard olduğu için birçok oyun oynayamıyorum ekran kartı almayı düşünüyorum ama hangisi iyi hangisi kötü bilemedim biri asus iyi biri Nvdia iyi diyor bir diğeri ise ATI ben size sormak istedim. işletim sistemim aşağıda yazmaktadır fiyat aralığı mühim değil sizin tavsiyeleriniz nelerdir.

Sistem

Sistem Üreticisi : Gigabyte Technology Co.,Ltd.
    Sistem Modeli : G41MT-S2PT
    İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz (4CPUs), ~2.3GHz
    Bellek: 4096MB RAM
    DirectX Sürümü : DirectX 11

Ekran
    Ad: Intel(R) G41 Express Chipset
    Yaklaşık Top. Bellek: 1406 MB
    Geçerli Görüntü Modu : 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)

• Nvidia ve AMD (ATI) vardır, ASUS PCB üretir chipleri yerlteştirir .

Konuya gelirsek işlemciyi 2.8 ' e oc edip, 7850 1 GB modellerinden alın derim .
  • öncelıkle cevap verıp zamanını bana ayırdıgın için tşk ederim overlock yapmayı bılmıyorum işlemcı kötümü yani? değiştirirm sorun değil soylediğin 7850 1 GB ekran kartı beni götürür mü ? 2013 oyunlarını oynamak için görsel efek v.s sorun cıkartırmı? ayrıca bazen corel calısıyorum okuldan doalyı corel aşırı derecede kasıyor benım sorunlarım bu ihtişamlı olmasınada pek gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrCru3L

öncelıkle cevap verıp zamanını bana ayırdıgın için tşk ederim overlock yapmayı bılmıyorum işlemcı kötümü yani? değiştirirm sorun değil soylediğin 7850 1 GB ekran kartı beni götürür mü ? 2013 oyunlarını oynamak için görsel efek v.s sorun cıkartırmı? ayrıca bazen corel calısıyorum okuldan doalyı corel aşırı derecede kasıyor benım sorunlarım bu ihtişamlı olmasınada pek gerek yok

öncelikle 7850 ekran kartını alırsan ekran kartından önce işlemcin sorun yapar ekran kartı güncel tüm oyunları high da oynatır ama işlemcin belli bir yerde dur der güzel bir soğutucu alıp işlemciyi 3.0-3.5 arasına çıkar ama o işlemcilerin ömürleri çok değil yakın bir zamanda 1155 soket lere geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

quote:

öncelıkle cevap verıp zamanını bana ayırdıgın için tşk ederim overlock yapmayı bılmıyorum işlemcı kötümü yani? değiştirirm sorun değil soylediğin 7850 1 GB ekran kartı beni götürür mü ? 2013 oyunlarını oynamak için görsel efek v.s sorun cıkartırmı? ayrıca bazen corel calısıyorum okuldan doalyı corel aşırı derecede kasıyor benım sorunlarım bu ihtişamlı olmasınada pek gerek yok

öncelikle 7850 ekran kartını alırsan ekran kartından önce işlemcin sorun yapar ekran kartı güncel tüm oyunları high da oynatır ama işlemcin belli bir yerde dur der güzel bir soğutucu alıp işlemciyi 3.0-3.5 arasına çıkar ama o işlemcilerin ömürleri çok değil yakın bir zamanda 1155 soket lere geç

yani işlemci değişmesi şart?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

quote:

yani işlemci değişmesi şart?

hd 7850 gibi bir ekran kartı alıcaksan evet şart ama hd6850 alıcaksan şart değil bu arada fx 4100 vb işlemciler alma bekle fx in 2. serisi çıksın performansı iyi olursa onlardan alırsın

• Eger islemciyi 3 Ghz ustune cikartirsaniz 1 Gb 7850 kurtarabilir.En azindan cok az bir miktarda yapar veya hic yapmaz.Yaparsa gene islemciyi zorlarsiniz artik nereye kadar olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 22 Ekim 2012; 22:03:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Eger islemciyi 3 Ghz ustune cikartirsaniz 1 Gb 7850 kurtarabilir.En azindan cok az bir miktarda yapar veya hic yapmaz.Yaparsa gene islemciyi zorlarsiniz artik nereye kadar olursa

Anladım arkadaşlar her halükarda işlemci cortmasto diyorsunuz. 3.2 gibi işlemcı bu boarda uyarmı? ayrıca power suply kaç wolt olması lazım bendeki 400. ben en iyisi bir işlemci alayım yada komple kasayı değiştireyim.
  • quote:

quote:

Eger islemciyi 3 Ghz ustune cikartirsaniz 1 Gb 7850 kurtarabilir.En azindan cok az bir miktarda yapar veya hic yapmaz.Yaparsa gene islemciyi zorlarsiniz artik nereye kadar olursa

Anladım arkadaşlar her halükarda işlemci cortmasto diyorsunuz. 3.2 gibi işlemcı bu boarda uyarmı? ayrıca power suply kaç wolt olması lazım bendeki 400. ben en iyisi bir işlemci alayım yada komple kasayı değiştireyim.

Komple kasayi degistirin kesin cozum

• quote:

quote:

quote:

sistem olarak öneriniz varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Butce nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Butce nedir?

zenginde değilim fakirde değilim :) ama almışken adam gibi bir şey almak istiyorum bilmem anlatabildim mi? iyi olsun benı 5-10 yıl götürsün.

• quote:

Arkadaşlar sistemim bu ekran kartım OnBoard olduğu için birçok oyun oynayamıyorum ekran kartı almayı düşünüyorum ama hangisi iyi hangisi kötü bilemedim biri asus iyi biri Nvdia iyi diyor bir diğeri ise ATI ben size sormak istedim. işletim sistemim aşağıda yazmaktadır fiyat aralığı mühim değil sizin tavsiyeleriniz nelerdir.

Sistem

Sistem Üreticisi : Gigabyte Technology Co.,Ltd.
    Sistem Modeli : G41MT-S2PT
    İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz (4CPUs), ~2.3GHz
    Bellek: 4096MB RAM
    DirectX Sürümü : DirectX 11

Ekran
    Ad: Intel(R) G41 Express Chipset
    Yaklaşık Top. Bellek: 1406 MB
    Geçerli Görüntü Modu : 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)

işlemci :http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637i53330-core-i5-3330-soket-1155-30ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=61901 491 tl
    anakart :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5186 282 tl
    ram: 4 veya 8 gb 1600 mhz alırsın 50-60 tl
    ekran kartı :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7870-2gbd5-2dhpp-hd7870-pcs+-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62587 745 tl
    psu+kasa:http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5205 257tl
    harddisk veya ssd hangisi istersen onu al :http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-(-okuma-550mb---yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=58904 207 tl
    yada 500 gb lık 120-130 tl civarı keyfin bilir
    dvd-rw :45 tl
    toplam 1982 tl daha ucuz istersen kasa veya ekran kartından kısarsın
    monitörün var zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.