Yakın zamanda r9 270x ekran kartımı msi rog gtx 970 ile değiştirdim sorunlarım bundan sonra başladı ;
The witcher 3 oyununu 50 fps 1080 p ultra ayarlarda oynayabılıyorum fakat yaklaşık 30 - 45 dk sürecinde bilgisayarım kendini kapatıyor. Kapanma ardından hemen power tuşuna basınca açılmıyor. Tekrar basmam halinde 5 dk içinde açılıyor.
Güç kaynağı : Cougar 750w İşlemci : AMD fx 8350 Ekran kartı : Msi rog gtx 970 İşlemci soğutucu : COOL MASTER HYPER 212EVO 775
Yardımlarınızı bekliyorum. Kasa içi hava akımına güveniyorum 1x ön 2x yer giriş fan - 1x üst - 1x arka çıkış fan ( hepsi 12 cm ) ve yan taraf 20 cm Fanım var.
Teşekkür ederim
Oyundayken bilgisayarın kapanması yüksek oranla ısınmadan kaynaklanır. Kesin olarak anlayabilmeniz için aida64 tarzı bir programla oyun oynarken bilgisayarın ısı değerlerini kontrol ederseniz ısınmadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını net olarak anlayabilirsiniz.
brkhs
kullanıcısına yanıt
Boşta işlemci değerim 20- 19 derece oyun içinde 40 - 45 derece oluyor.
Ekran kartı oyun içinde en fazla 64 65 derece çıkıyor ultrade seviyede güç kaynağından korkuyordum fakat banada sıcaklıkla alakalı geliyor ama birden mi derece yükselmesi oluyorda kapanıyor anlamış değilim
Yardımını bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: FearDive
Yardımını bekliyorum
Bana PSU gibi geliyor dostum, keşke Corsair, Evga, Cooler Master, Seasonic, High Power gibi ürünlerden şaşmasaydın.
MühendisMurat
kullanıcısına yanıt
Bu akşam benchmark ve stress testi yapacağım sıcaklık değerleri düşükse ve kapanma yaşarsam kesin psu zaten,
Bir sorum daha olacak ;
Tekrar 750 w mı alaayım sağlam markalardan yoksa 500 - 550 veya 600 w yeterli olur mu ?
quote:
Bu akşam benchmark ve stress testi yapacağım sıcaklık değerleri düşükse ve kapanma yaşarsam kesin psu zaten,
Bir sorum daha olacak ;
Tekrar 750 w mı alaayım sağlam markalardan yoksa 500 - 550 veya 600 w yeterli olur mu ?
Bunu iade mi vereceksin nereden alacaksın ?
MühendisMurat
kullanıcısına yanıt
Hayır alalı neredeyse 10 11 ay oldu yenisini alacağım vatan yakın bana
quote:
Hayır alalı neredeyse 10 11 ay oldu yenisini alacağım vatan yakın bana
Tamam dostum sorunlu ise iade ver işte, en az 2 yıl garantili olması lazım.