Şimdi Ara

oyun içinde birşey dikkatimi çekti paylaşmak istedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bir oyun içinde bir şey dikkatimi çekti ve sizinle paylaşmak istedim şuna bir bakarmısınız
     oyun içinde birşey dikkatimi çekti paylaşmak istedim

• kimse yerdeki kitaba bakmıyor galiba kitaptaki yazılar hiç yabancı gelmiyor
  • Arapça yazılı bir kitap ne var bunda?
  • Oyunu nedense Dragon Prophet'e benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Oyunu nedense Dragon Prophet'e benzettim.

ta kendisi yabancı bir oyun ve bu oyunda arapça bir kitap ben ilkbaşta kuranı kerim sandım bir arkadaşıma gösterdim kuraandan bir sayfa değilmiş :)
  • quote:

bu arada sen bu oyunu oynuyormusun :) eğer oynuyorsan nerde hangi serverde oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

quote:

bu arada sen bu oyunu oynuyormusun :) eğer oynuyorsan nerde hangi serverde oynuyorsun

Valla 3 aydır fılan oynamıyorum 94 lvl mı 98 lvl mı ne bır archer karakterım var. En son üstünü başını yapıp 3 4 tanede 100 lvl ejder ve skillerini kasıp bırakmıştım.

Oyunda yapacak bir şey kalmamıştı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Valla 3 aydır fılan oynamıyorum 94 lvl mı 98 lvl mı ne bır archer karakterım var. En son üstünü başını yapıp 3 4 tanede 100 lvl ejder ve skillerini kasıp bırakmıştım.

nerde oynadın yani avrupa serverindemi, amerika serverindemi tam adres verirsen sevinirim zira turk oyuncu bulamıyorum sormam gereken bir çok şey varda yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

nerde oynadın yani avrupa serverindemi, amerika serverindemi tam adres verirsen sevinirim zira turk oyuncu bulamıyorum sormam gereken bir çok şey varda yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Osira sunucusunda oynamıştık bız.

• bende avrupa serverindeyim osiradayım ama kimse yok burda tek başımıza debelenip duruyoruz bir kılan adı bi karakter adı varmı aklında tanıdıkalaran oyun içinde bi aratayım bu arada neden bıraktın bu oyunu sebep neydi
  • quote:

bende avrupa serverindeyim osiradayım ama kimse yok burda tek başımıza debelenip duruyoruz bir kılan adı bi karakter adı varmı aklında tanıdıkalaran oyun içinde bi aratayım bu arada neden bıraktın bu oyunu sebep neydi

Bizim klanın adı Sarızeybek hala aktıf oyuncuları var bıldıgım kadarı ile. Biz bıraktık ama yınede Sarızeybek klanından bırını bulabılırsen konus.

Bırakma sebebim yapacak bir şeyim kalmaması . Oyunun PVP kısmı ile ilgilenmiyorum. PVE ise bitti en son noktada gear ve yapılabilecek her şeyi yaptım. Artık yapacak bir şey kalmayınca bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 7 Şubat 2015; 23:40:37 >
  • zone den yazıyorum bir allahın kulu cevap vermiyor kardeş oyun runes of magic in kopyası sanki hiç yabancılık çekmedim runes of magiç tede megafon olayı vardı dünyadan konuşmak için megafon gerekiyor zoneden yazıyorum olmuyor burda tek bir haritada sıkıştım kaldım nerden 2. haritaya geçecem bilmiyorum oyunda tecrübeli vbirilerini bulsam biraz olsun rahatlıyacağım
  • irtibata geçeceğim bir adresleri yokmu bunların ts raidcall forum sitesi vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.