Şimdi Ara

Oyun Oynama Hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evimde ps4 ve son oyunları açabilecek bir pc olmasına rağmen sadece Football Manager ve Fifa oynuyorum artık diğer oyunlar ilgimi çekmiyor sizde de böyle bir durum var mı?
    Bir diğer merak ettiğim konu her oyunu oynuyor musunuz? Kendinize has oyun türleriniz var mı? Bu kadar oyunu oynayacak vakti nereden buluyorsunuz?
    İyi forumlar.

• Ben de ekran kartı aldım ama eskisi kadar oyun oynamıyorum. En son single oyun olarak ryse son of rome oynayıp bitirdim, neredeyse 1 senedir doğru duzgun single player oynamıyorum. Bugünlerde call of duty'nin son oyununu biraz ilerledim. Sürekli oynadığım oyun cs go :) Banada zevk vermiyor eskisi gibi...Büyüdük mü ne...
  • Oyun oynayamama psikolojik sorunlardan kaynaklanır. Kafanızda bazı problemler varsa ki mutlaka var, önce onları çözmeye çalışın.
  • Witcher 3 ü ikinci kez bitirmeye çalışıyorum yavaş yavaş yan görevleri yapa yapa. Açıkçası witcher 3 den sonra hiç bir oyun sarmıyor. Gelmiş geçmiş en iyi oyun
  • Pcyi toplayıp gtayı satın alana kadar her türlü oyunu oynadım.

Gta dan sonra başka oyun oynamazken bir de witcher 3 deneyeyim dedim.

acayip bağladı oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar sadece Cities: Skylines oynuyorum.
  • 1060 ekran kartım var ve şuan oynadığım oyun darksders2 bir de dota2 gerisini sen düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8700k sistem topladım , hala csgo oynuorum sen düşün hocam :)

• Zamaninda les gibi pcim vardi oyun oynayamadim simdi cogu oyunu oynayabilecek orta halli pc var ama dolu oyun olmasina ragmen oynamak icin zorluyorum kendimi hersey zamaninda guzel

• Souls serisiyle tanıştığımdan beri var usta. Deli gibi Dark Souls 3 oynuyorum şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 23 Aralık 2017; 20:34:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.