Şimdi Ara

Oyun oynarken gpu ve cpu kullanımı %0lara düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu sadece assasins creed oynarken başıma geliyor. Oyun gayet akıcı 2k şeklinde oynarken birden işlemci ve ekran kartı kullanımı sıfırlanıyor. fps 4e düşüyor. oyundan çıkamıyorum bile. Normalde diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yaşamadım. acaba ramlerim anakart ile uyumsuz mu yoksa başka bir sıkıntı mı var?

ekran kartı rx 5700
    işlemci ryzen 5 2600
    ramler gskill RipjawsV 3200mhz 2x8 cl16 ddr4
    anakart msi b450m pro m2 v2
    psu thermaktake toughpower 750 watt 80 plus gold.

bilen ya da yaşayan varsa yardımlarınızı rica ederim..

Oyun oynarken gpu ve cpu kullanımı %0lara düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSayer -- 16 Haziran 2020; 0:2:55 >

• Oynadığım bir oyun değil ama sanki suçlu ekran kartınızın driver ı gibi geldi bana. Malum amd bu işi pek beceremiyor. Eski yeni farklı driverlarla deneyim derim. Ama yeni driver yüklemeden önce mutlaka ddu gibi araçla eskisini düzgünce sistemden kaldırın.
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    2-3 farkli driverla Ddu kullanarak tamamen temizleyip denedim malesef olmuyor. Simdi format deniyorum bastan asagi sistemi bir temizleyip, temiz bir kurulum yapacagim. Bakalim degisen birsey olacak mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı karta sahibim bende de Rise Of The Tomb Raider oyununda suya dalış yaptığım zaman çok ani düşüşler oluyordu ama "0" asla olmuyordu.. Ddu ile driverı kaldırıp 20.2.2 deneyin eğer denemediyseniz..

• Denedim malesef olmadi. Ram yetersizdir diye düşünüp dual yaptim fakat sikinti o da degilmis. Oyun optimizasyon olarak cok kotu ama yuzde 0 lara dusmesi sistemle alakali ama çözemiyorum hocam. Bir tek bu oyunda yapmasi da enteresan Rdr 2 gibi sistem isteyen oyunlarda hic sikinti yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.