Şimdi Ara

Oyuna Girince Kapanan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, bilgisayarımda son bir - iki aydır oyun oynamak için açtığımda bi' süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Bilgisayardan film, word işleri ve benzeri her işi gün boyu yapabiliyorum. Ama işlerim bittikten sonra örneğin: Skyrim, Hitman vb. AAA oyunlarda oyuna girdikten bı süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Sıcaklıktan olduğunu düşünüyorum çünkü Inside veya Undertale oynarken öyle bir sıkıntı yaşamıyorum.

Geçen yazın böyle bi problem yoktu Haziran'a kadar da bı sıkıntım yok günlerce açık kalıyordu. Şimdi açtığımda dediğim gibi bi süre sonra kapanıyor. Sizce sorun nedir? Ekran kartı fanlarıyla alakalı olabilir mi? Yoksa yazılımsal bi problem midir? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaz başı sistemine bakım yaptınmı?
    toz temizliği termal macun vs
  • Hayır yapmadım yarın yapayım tekrar geri dönüş yaparım

• hocam aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildin mi
    kasa tamizliği yaptığım halde devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğuhan12 -- 26 Temmuz 2017; 16:30:45 >
  • Merhabalar. Önce kasanıza bakım yapın. Eğer tekrar ederse Lütfen ısı değerlerinizi kontrol edin ve sonucu buraya yazın, ona göre yardımcı olalım. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 26 Temmuz 2017; 16:52:31 >
  • hocam değerleri asus tweak ile kontrol ettim oyundayken 60 derece ye cıkıyor ama 60 derece kapanmaz başka bir sıkıntı olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.