Arkadaşlar kırmayacak bir biçimde yorum yaparsanız sevinirim. Blogu bir ziyaret etmenizi öneririm. İleride farklı konseptlerle sizinle bir arada olacağız. Birkaç ay içinde internet sitesine geçebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Yesil Kabus
Bu mesaj silindi.
beyler bana güvenin açmayın
quote:
Orijinalden alıntı: corttu
beyler bana güvenin açmayın
Alıntıları Göster
Ben açtım. Bir kaybım olmaz. :)
quote:
Ben açtım. Bir kaybım olmaz. :)
Alıntıları Göster
Güncel. :)
Up.
quote:
Orijinalden alıntı: The MetalHead
Up.
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Bunu koymaya gelmiştim şimdi sessizce çıkıyorum
quote:
Aynı karikatürle çok karşılaştım. Belki de siz haklı çıkarsınız ama ben bu işi yaparak da mutlu oluyorum. :)
quote:
Orijinalden alıntı: xda-developer
quote:
Bunu koymaya gelmiştim şimdi sessizce çıkıyorum
Alıntıları Göster
12-13 sene kadar geç kalınmış bir proje
quote:
quote:
Aynı karikatürle çok karşılaştım. Belki de siz haklı çıkarsınız ama ben bu işi yaparak da mutlu oluyorum. :)
Takılıyorum hocam. Yapmayın demedim zaten. Güzel birşey tabi. Ama ben sırf bu düşünce yüzünden blog işlerine bulaşamadım
quote:
quote:
quote:
Takılıyorum hocam. Yapmayın demedim zaten. Güzel birşey tabi. Ama ben sırf bu düşünce yüzünden blog işlerine bulaşamadım
Sen de haklısın. :)
quote:
Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin
12-13 sene önce okuma yazma bilmediğimden olabilir mi? :D
quote:
quote:
Adam liseli çıktı Rıza baba.
quote:
Orijinalden alıntı: Myrnin
quote:
quote:
Adam liseli çıktı Rıza baba.
Alıntıları Göster
hepsi alıntı
quote:
Orijinalden alıntı: darkdrk
hepsi alıntı
Alıntıları Göster
hepsi alıntı gitmiş çalmış merlininkazani.com dan yuhh yaaa birda warez içerik koymuş utanmadan içine şikayet edeyimde siteni gör sen
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopoll
hepsi alıntı gitmiş çalmış merlininkazani.com dan yuhh yaaa birda warez içerik koymuş utanmadan içine şikayet edeyimde siteni gör sen
Alıntıları Göster
CopyPaste Evi olsa daha mantıklı olurdu
quote:
Alinti yada degil ben begendim siteyi. sonucta yapan kisi bu isle ugrasip mutlu oldugunu soylemis. ve oyub dunyasindan haberleri onumuze sunmus. okursun okumazsin tamam da sikayet etme dusuncene anlam veremedim. madem oyun dunyasi bos is bunlar merlinin kazaninida sikayet et.
quote:
Orijinalden alıntı: Billaben
quote:
Alinti yada degil ben begendim siteyi. sonucta yapan kisi bu isle ugrasip mutlu oldugunu soylemis. ve oyub dunyasindan haberleri onumuze sunmus. okursun okumazsin tamam da sikayet etme dusuncene anlam veremedim. madem oyun dunyasi bos is bunlar merlinin kazaninida sikayet et.
Alıntıları Göster
açmayın KEYLOGGER!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta
açmayın KEYLOGGER!!!
Alıntıları Göster
Arkadaşlar haberler alıntı değil. Haber kanallarına bakınız. Haberlerin hepsi aynı ancak sunumlar farklı. Ben haberlerimi farklı sunuyorum. Bugün BSC ve Merlin gibi Türkiye'nin önde gelen sitelerinde bile haberler aynı. Tek fark sunumun farklı olması. Ben yaptığım işten utanmıyorum çünkü doğrusunu yapıyorum. Siz istediğinizi söyleyin!
quote:
Arkadaşlar haberler alıntı değil. Haber kanallarına bakınız. Haberlerin hepsi aynı ancak sunumlar farklı. Ben haberlerimi farklı sunuyorum. Bugün BSC ve Merlin gibi Türkiye'nin önde gelen sitelerinde bile haberler aynı. Tek fark sunumun farklı olması. Ben yaptığım işten utanmıyorum çünkü doğrusunu yapıyorum. Siz istediğinizi söyleyin!
Alıntıları Göster
eğer uzun zamandır aradığım sürükleyici oyunu blogda bulursam her gün uğrarım. tabii ne istediğimi bilmem lazım önce