quote:Orijinalden alıntı: BagwéLLbanada oldu belki tam tg çıkcaktı pusmuştum of yaa bune Alıntıları Göster MsNe giremiom:S
quote:Orijinalden alıntı: BagwéLLbanada oldu belki tam tg çıkcaktı pusmuştum of yaa bune Alıntıları Göster aynn
quote:Orijinalden alıntı: BagwéLLbanada oldu belki tam tg çıkcaktı pusmuştum of yaa bune Alıntıları Göster bnd dün format atmıştım tekrar yüklemiştim silki update yaparken hata werdi sonra under goıng to workıngtolkıng dedi
quote:Orijinalden alıntı: FoUbnd dün format atmıştım tekrar yüklemiştim silki update yaparken hata werdi sonra under goıng to workıngtolkıng dediAlıntıları Göster ewt bende msn giremiyom + oyunuda
quote:Orijinalden alıntı: scream358ewt bende msn giremiyom + oyunudaAlıntıları Göster bendede aynı sorun war beyler nie bole oluyo yaaa
quote:Orijinalden alıntı: scream358ewt bende msn giremiyom + oyunudaAlıntıları Göster Bu tamam Türk Telekomun bize yaptığı bi KAzIKtır. Bağlantı hızı çok düştü. MsN yok Silkraod yok. Bi DonanimHaber var.
quote:Orijinalden alıntı: TheMustyBu tamam Türk Telekomun bize yaptığı bi KAzIKtır. Bağlantı hızı çok düştü. MsN yok Silkraod yok. Bi DonanimHaber var.Alıntıları Göster msn açıldı kişi listesi yok
quote:Orijinalden alıntı: TheMustyBu tamam Türk Telekomun bize yaptığı bi KAzIKtır. Bağlantı hızı çok düştü. MsN yok Silkraod yok. Bi DonanimHaber var.Alıntıları Göster bwen msn giriom hatta konuşuyom şuan okannn msn adresini verr pm ne bak yaw bi
quote:Orijinalden alıntı: scream358ewt bende msn giremiyom + oyunudaAlıntıları Göster ya kardes kusura bakmada sen ne kadar cok yopik acıyon yaaa eleştiri olarak kabul et
quote:Orijinalden alıntı: TheMustyBu tamam Türk Telekomun bize yaptığı bi KAzIKtır. Bağlantı hızı çok düştü. MsN yok Silkraod yok. Bi DonanimHaber var.Alıntıları Göster aynen bende de öyle telekom gol gol gol
quote:Orijinalden alıntı: TheMustyBu tamam Türk Telekomun bize yaptığı bi KAzIKtır. Bağlantı hızı çok düştü. MsN yok Silkraod yok. Bi DonanimHaber var.Alıntıları Göster Beyler Arasın biri Türk Telekomu 444 0 375 Öğrenelim işin aslını...
quote:Orijinalden alıntı: ThE_HuNTeRsya kardes kusura bakmada sen ne kadar cok yopik acıyon yaaa eleştiri olarak kabul etAlıntıları Göster EWet öle oldu ya gold ticet falan yazıyo hayrına herkese 1 aylık dağıtsalar ne hayır duası alırlar demi
quote:Orijinalden alıntı: BagwéLLmsn açıldı kişi listesi yok Alıntıları Göster geçmiş olsun buseferde yurtdışı kabloları sıcaktan eridi galiba