Şimdi Ara

Oyunda görüntü bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç bir problem yokken bi anda oyun oynarken mw3 ve fifa 2012 gibi oyunlar var görüntü bozuldu birden ekran kartını güncelledim faytda etmedi birden bire niye oldu anlamadım :(
    Amd radeon 6800 series ekran kartım 8 gb ram i7 işlemci :(

• monitore bağlantı kablosuna biraz dokun çıkar yeniden tak. olmadı başka bir monitor tv ile dene eğer sorun çıkıyorsa ekran kartının diğer girişlerini dene sorun devam ediyorsa arıza durumu olabilir.
  • Ya sorun ne onu bilmiyorum call of duty oynayacakken safe mode gibi bi sorun çıktı yes dedikten sonra sanırım bu sorun çıktı ama işin kötü tarafı fifa 2012 de de görüntü netliği gitti ekran kararacak kadar kötü değil ama netliği gitti oynanmayacak hale geldi ne yapmalıyım bilmiyom :(
  • Bilen biri yok mu:(
  • Arkadaşlar youtube den video falan açtım onlarda da görüntü net değil nasıl oldu bu neyden kaynaklanıyor anlamadım :(

Oyunda görüntü bozuluyor
  • sadece oyunlarda mı sorun ..ekran kartınızın ıslmecınızın ısı degerlerı nedır ..everest gpu-z programları ıle kontrol edın .. fanlar tozlu ıse temızleyın .. karta yuk bınınce oluyorsa ısıdandır .. ayrıca farklı bır oyun deneyın sonuc aynı olacak mı .. yuksek cozunurlukkde vıdeo acın yıne aynı olacak mı kontrol edın .. sonucları yazarsanız ayrdımcı olmaya calısıyım ..
  • sıcaklık 45 derece bellek saati 150 mhz gpu 100 mhz fan hızı % 21 ve divx filmlerde de aynı sorun var sanki kötü ekran kartı kullanıyormuşum gibi oluyor ve birden bire oldu:( film izlemek için aslında monitörü öne çekmiştim ondan olabilir mi? kabloları kontrol ettim ama kasayı açıp bakmadım anlamıyorum ekran kartını falan :(
  • ustat valla sorunsuz kullanıyorsun ama karta yuklenınce oyun dıvx vs.. kart sos verıyor ..benımde aklıma ekran kartın gelıyor dırek .. kasayı ac ekran kartını dokun sıcaklıgına bak fanı donuyormu tozlanmısmı kontrol et ..eger tozdan dolayı fanlar sogutmuyorsa olabılr .. dene umarım duzelır duzlemesse yıne yazarsın ..
  • http://www.hardwareheaven.com/reviews/1053/pg1/amd-radeon-6870-and-6850-graphics-card-review-introduction.html

sanırı ekran kartın bu lınke bakarsan kasanın ıcınde bundan olması gerekıyor ..
  • Kasa da gördüm az temizlemeye çalıştım ama daha 20 gün önce temizletmiştim sorun gene aynı bilemiyorum artık ne yapcam :(
  • Kardeşim tahminimce ekran kartının ram modülleri ısınıyor. Çünkü aynı durum başıma gelmişti. Sürücü güncelledim herşeyi denedim fayda etmedi. Gpu sıcaklığıyla ramlerin ısısı birbirinden farklıdır. Ram hızını standart değerinde altında bir değere ayarlayıp denermisin ?
  • - Benzer sorun bende de var. Ekran kartı aşırı ısınma sonucu artifical bozulma yaşıyor. Yani soğutma önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.