Şimdi Ara

Oyunlarda donma problemi Nvidia Geforce 9800 GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar benim sistemim Intel Core2Duo 2.66 Ghz işlemci , Sparkle Nvidia 9800 GT ekran kartı ( son driver güncellemeli ) , 3 GB Kingston Ram , 410 Wattda Power Supply ve Asus p5LD2-X/GBL Anakartım var problemim ise büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklı olduğu için buraya yazıyorum belli başlı oyunlarda mesela Heroes of Might and Magic VI, LOTR : War in the North şu an söyleyebileceklerim ekran bir anda donuyor hiç birşey yapamıyorsunuz bilgisayar taklıyor ve hoparlörlerden garip bir ses geliyor mecburen rest atıyorum sisteme ama PES 2012 (3D olarak) , Battlefield 3 , COD : Black Ops , MW2 , Adventures of Tintin gibi oyunlarda çok rahat oynayabiliyorum bu takılan oyunlarda grafik ayarlarını da düşürdüm ekran kartının fanını temizledim macununu yeniledim işlemcinin fanını temizledim bir türlü geçmiyor ama bu takılan dediğim oyunlarda kimi zaman 15 dk oynadıktan sonra kimi zaman 3 dk oynadıktan sonra takılıyor sorun nedir nasıl çözülür yardım edin lütfen !'!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutarab -- 5 Kasım 2011; 13:53:17 >

• 410 Watt power tam marka model nedır
  • Aopen Z400-08F 400 Wattmış bu arada
  • powerın yeterlı olur
    pekı bu oyunların kendısınde bır sorun olabılırmı patch lerı cıkmısmı cıktıysa yukledınmı
  • Ama şimdi aklıma gelmiyorda sırf 2 oyunda yapmıyor aynı sorunu bir sürü oyunda yapıyor mesela biraz eski bir örnek olucak ama COD 4 de de aynı sorunu yaşıyordum bide şunu ekliyim eskiden bilgisayarı yenilerken aldığım ekran karındada aynı sorunu yaşadım geri götürdüm bana yeni bi ekran kartı verdiler garantiden ama bundada aynı sorun var gerçi niye tekrar götürmedim bilmiyorum ama ekliyim dedim
  • ozaman ramlerınde sorun olabılır bırden fazla ram varsa tektek ve farklı slotlara takarak denemelısın
  • bi deniyim teşekkürler
  • Sorunum çözülmedi biraz daha geç oldu ama sanki bana ekran kartı çok ısınıyor gibi geliyor ama bide şu var o kadar ısınsa niye diğer oyunlarda aynı şeyi yapmıyor ? bu arada yapmadığı oyunlara homefrontla crysis 2yide hatırladım
  • http://imageshack.us/photo/my-images/94/p1649051111.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/52/p1650051111.jpg/

Bunları daha demin LOTR oyunundan çektim daha açıklayıcı olur diye ...
  • resimlere göre ekran kartı sorunlu garantiye göndersen iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.