Bildirim
Oyunlarda Hız Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aklınızda herhangi birşey varsa lütfen paylaşın :) -
hızlı derken ? nasıl hızlı hocam bıraz acarsan yardımcı olmaya calısayım .. -
Oyun içinde her anlamda hızlı mesela dönüşler hızlı aracın hızlanması hızlı herşey hızlı anlayacağın :) Şu ana dek Dirt 2,3-Grid ve Burnout Paradise böyle,diğer oyunlarda birşey yok acaba bu oyunların ortak noktası mı var? -
ustad ılngınc bısı anlattıgın .. nette bıraz baktım bahsettıgın konu hakkında tek bır bılgı yada aynı sorunu yasayan baska bırısının maılıne msjına rastlamadım ..bu bahsettıgın durumun sıstemınle ılgısı oldugunu dusunmuyorum .. oyun ayarlarıyla ılgılı olabılr .. konu guncel daha once durumla karsılasan varsa sanrıım msj bırakırlar konuya .. -
sağolasın,varsa fikri olan arkadaş paylaşsın lütfen. -
Valla hızlı derken neyi kastettin anlamış deilim.Anlattığın şunlardan birimi
1--sen herhangi bir tuşa bastığında hamen tepki vermesimi (ki bu iyi birşey)
2--örneğin yarış yapıyorsun aracın ortalama on saniyede gittiği yolu senin bilgisayarında 5 saniyedemi gidiyor,
3--birde bazı klavyelerde turbo modları oluyor.ama bunla olacağını pek sanmıyorum.sen sağa dönemk için tuşa bastığında olması gerekenden çok döner. -
2.yazdığına benzer oluşan durum. -
millet oyunlarım yavas kasiyor diye dert yanar sen hizli diye hizli ise daha ne istiyon ki sen süper bi yarış olur iste -
quote:
Orijinalden alıntı: Cagatay41
2.yazdığına benzer oluşan durum.
sonradan kurulan bir program vardı,yavaş çalışan oyunlar için yapılmıştı,öyle birşey kurduysan oyunları gerçek zamandan hızlı oynatabilir.speed,boost,game trainer,turbo tarzı kelimeler içeren uygulamalar varsa aç,normale getir,sonrada kaldır.
tune up mı advanced system care mi ne oyle bi uygulamada da bu ayar olabilir. -
quote:
Normalde böyle bir sıkıntı yok,bir çok oyun normal aslında fakat" Race Drive Grid,Dirt 3,Burnout Paradise Ultimate Box" bu saydığım oyunlarda oyun normalden fazla hızlı,acaba neden kaynaklanıyor olabilir? desteğinizi bekliyorum.
Sistem
i7 2600 3.4 , 6 gb ram , hd 6850
Oyunun ayarlarında farenin hızıyla ilgili bir yer vardır.. Ona Bakarsan -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Normalde böyle bir sıkıntı yok,bir çok oyun normal aslında fakat" Race Drive Grid,Dirt 3,Burnout Paradise Ultimate Box" bu saydığım oyunlarda oyun normalden fazla hızlı,acaba neden kaynaklanıyor olabilir? desteğinizi bekliyorum.
Sistem
Oyunun ayarlarında farenin hızıyla ilgili bir yer vardır.. Ona Bakarsan
fareyle ne alakası var :S bu oyunlarda fare kullanılmıyor ayrıca. -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Sistem
Oyunun ayarlarında farenin hızıyla ilgili bir yer vardır.. Ona Bakarsan
ne faresi ya dirt2 den 3den bahsediyor adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X