Şimdi Ara

oyunlarda kasıyor ram alsam işe yarar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bimden 700 liraya compaq cq56 notebook aldım oyunlarda performansı düşük ekran kartı onboard ve paylaşımlı. 2 gb ram var 4 veya 3 gb a yükseltsem oyunlarda performans artışı olurmu? en azından call of duty 6 yı memnun kalabilceğim grafiklerde oynamak istiyorum çok kasıyor.

sistemimin özellikleri

* ekran : 15.6 Hd bv led
    * İşlemci : T4500
    * İşlemci hızı : 2,3 ghz, düzey 2 ön bellek 1 mb
    * Ön bellek : 1 mb
    * İşletim sistemi : win 7 starter
    * Hard disk : 250 gb
    * Bellek : 2 gb
    * Ekran kartı : Intel R Graphics Media Accelerator 4500 m, en çok 797 mb toplam kullanılabilir grafik belleği
    * Bağlantı : tümleşik 10/100 base-t ethernet lan, 802.11 B/g/n
    * Webcam
    * 2 yıl servis garantili

bu arada windows 7 yi starter'dan home premium a yükselttim.

• Malesef 4 gb lık ram artışı genede istediğiniz performansı vermeyecekdir. Sonuçda paylaşımlı ekran kartına sahip bir laptop.
  • call of ta grafikleri ful yaptığımda oynayabiliyorum ama kasıyor işte. ram almam hiç bir şekilde işe yaramaz diyorsunuz yani?
  • cod 6 da sorun vardı update et oyunu. kasma ondandır. bende bile kasıyordu en düşük ayarlarda.
  • sadece cod 6 değil. driver 4 ü, nfs undercoverıda akıcı bir şekilde oynayamıyorum
  • konu 65 defa gösterilmiş yardım edicek fikir verecek biri yokmuu ???
  • yokmu yardım eddecekk yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o bilgisayarda yeni oyunları oynayamazsın çünkü ekran kartı dahili yani İntel.Ram alman bi şeyi değiştirmez.çünkü işi kısıtlayan ekran kartı.Benim bildiğiöm pes 2011 akıcı oynannabiliyo onu bi dene
  • Ekran kartın paylaşımlıe bence boşuna rame para vrme.Benimki paylaşımsız ama 64 bit oda pek bi işe yaramıyor.Şimdiki oyunları oynamak için en az 128 bitlik bi ekran kartı almak lazım.
  • sağolun arkadaşlar. düşük çözünürlükle idare edicez artık
  • bu pcden fazla bişiy bekleme bunları oynayabıldıgıne dua et
  • quote:

Orijinalden alıntı: cas1925

merhaba arkadaşlar bimden 700 liraya compaq cq56 notebook aldım oyunlarda performansı düşük ekran kartı onboard ve paylaşımlı. 2 gb ram var 4 veya 3 gb a yükseltsem oyunlarda performans artışı olurmu? en azından call of duty 6 yı memnun kalabilceğim grafiklerde oynamak istiyorum çok kasıyor.

sistemimin özellikleri

* ekran : 15.6 Hd bv led
    * İşlemci : T4500
    * İşlemci hızı : 2,3 ghz, düzey 2 ön bellek 1 mb
    * Ön bellek : 1 mb
    * İşletim sistemi : win 7 starter
    * Hard disk : 250 gb
    * Bellek : 2 gb
    * Ekran kartı : Intel R Graphics Media Accelerator 4500 m, en çok 797 mb toplam kullanılabilir grafik belleği
    * Bağlantı : tümleşik 10/100 base-t ethernet lan, 802.11 B/g/n
    * Webcam
    * 2 yıl servis garantili

bu arada windows 7 yi starter'dan home premium a yükselttim.

Kardeş benim kuzende de packard bell var.Onun da kasıyodu bir aralar..Çok ısındığından fan yetmiyormuş fan denesene tanıdığın varsa..Olursa alırsın kalitelisinden.
    Not:Alcaksan 100 tl den aşşağı alma fark etmiyo denedim ben.

• Sorun sadece ekran kartı değil yeni oyunların çoğunu adam gibi oynamak için Çift çekirdek lazım... Boşuna masraf yapma derim.
  • bir de işletim sistemin 64 bit olmadığı için 4 gb ram kullanamazsın en fazla 3ü destekler..
  • pc çift çekirdek zaten, işletim sistemi problem değildi daha sonra format atıp yükseltirdim 64 bit e. ama şu anlık masraf yapmayı düşünmüyorum alırsam ram alırım belki o da makinayı biraz daha hızlandırmak için. ekran kartının programını performans seçeneğine aldım biraz daha performansta artış oldu cod 6 yı bitirebildim. teşekkürler arkadaşlar
  • Ekran kartın paylaşımlıe bence boşuna ram i ni değiştirme boştan boşa para vermiş olursun.....
  • bende de cq56-102st var. bu laptoplar kaliteli ve güçlü donanımlar isteyen oyunları oynatabilecek kapasitede değil malesef. sorun ekran kartının işlemcisinden kaynaklanıyor. dolayısıyla ram eklemenizin oyun konusunda size yardımı olmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.