Bildirim
oyunlarda sorun
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sistem bileşenlerinizi yazarmısınız? görünen o ki sistem gereksinimlerini karşılamıyor bileşenler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 4 Aralık 2009; 20:02:34 > -
güç kaynağın (PSU) yetersiz kalıyor
500w+ bir PSU almalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
500w+ bir PSU almalısın
Oyunlar böyle bir sebepten hata vermez..Yani psu yetersiz diye oyuna girmemezlik yapmaz.Oyuna girer hata verir atar kapanır artifact yapar vsvs
Bu ekrandaki hata sistem aygıtlarının birtanesinin yeterli olmadığı yönünde...Aygıt yöneticisinde driver sorunu var mı yok mu buna bakmak lazım bir de -
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
500w+ bir PSU almalısın
Oyunlar böyle bir sebepten hata vermez..Yani psu yetersiz diye oyuna girmemezlik yapmaz.Oyuna girer hata verir atar kapanır artifact yapar vsvs
Bu ekrandaki hata sistem aygıtlarının birtanesinin yeterli olmadığı yönünde...Aygıt yöneticisinde driver sorunu var mı yok mu buna bakmak lazım bir de
quote:
Orijinalden alıntı: skysky
arkdaslar ben pes 2008 ve Medal of Honor Pacific Assault(tm) oyanrken sureklı ılk acılısta uayrı verıyor ekran kartım ati radeon hd 4500 bırde medal of honor assau
lt onuda yukledım ondada ekran hıc sabıt durmuyor devamlı goz kırpar gıbı
oyuna girmemezlik söz konusu değil giriyor ama başta uyarı veriyor
ekran titremesi psu yetersizliğinden olur
senin bilgine saygım war @mesuthaksoy ama yinede teşhisimi söylemek istedim
-
Ama ben de senin söylediğinden farklı birşey demedim :)
Sen
ekran hıc sabıt durmuyor devamlı goz kırpar gıbı
yazısını belirginleştirmişsin, o yüzden psu dedim diyorsun..
Zaten ben de
Oyuna girer hata verir atar kapanır artifact yapar vsvs
dedim..Aynı şey yani -
tmm üstad -
toshıba l500 13t laptop arkdaslar 64 bıt ısletım sıstemı kurulu windows7 ekran kartı 512 mb ati radeon hd 4500 4gb bellek intel core 2duo cpu t6500 2.10 ghz arkdaslar anlamadım benım evdekı pc daha eskıydı ekran kartı falan 128 dı ama onda sorunsuz oynuyordum artı bırde soyle bırsey var medol of honnor ın dıge rversıyonunu oynatıyor hemde en ust sevıyede pes 2008de ayar bıle yaptırmıyor ben hıc bırsey analmadım bırde psu yu laptopun neresıne takacam ben :S ekran kartını degıstıreyım demıstım ama onada toshıbayı aradım adamalr 1000tl cıvarında olur dıyorlar bısuru sey saydı anakrt falan degısecekmıs chıpset falan onuda anlaamdım gercı pc daha bu agustosta aldım yanı eskı masa ustunde uyumsuzluk vardı ama bunda ozellık oalrakta ıyı gıbı geldı bılmıyorum arkdaslar sızler daha bılgılısınız herkese yorumalrı ıcın tesekkur ederım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler sımdıden
aygıt yoneticisinde hersey normal yuklu gorunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysky -- 5 Aralık 2009; 14:31:27 > -
bi fikri olan yokmu -
bi arkadaşımın laptopuna win7 yükledik sende olan sorunun aynısını vermeye başladı. driverleri tekrar yükledik ama kar etmedi. en son sistem aygıtlarını kontrol ettik temel bileşenlerden bir tanesine bilinmeyen sistem aygıtı diyor. driver cdsini takıp yükleme yaptık ve sorun ortadan kalktı. sende sistem aygıtlarını kontrol et büyük ihtimal bi bileşeni tanımamıştır -
hepsini tanıyor ama sorun devam edıyor benım oynadıgım oyunları ben evdekı pcde oynuyordum ekran kartı 128 mb dı onda bıle uayrı vermıyordu anlamıyorum nasıl bı sorun bu -
bilgisayarınızın directX versiyonu nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: hsyn2802
bilgisayarınızın directX versiyonu nedir?
sistemde directx 11 gorunuyor -
ben bu ekran kartında yenı cıkan oyunları oynayamayacakmıyım sımdı :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X