bad company ve 1-2 başka oyunda yaklaşık 10 snlik takılmalar oluyor sonra akıcı bi şekilde devam ediyor oyun. 1 dakka sonra aynı şekilde takılma devam ediyor . Makine kasıyor desem metro 2033 high detailste böyle bi sorun olmuyor. Nedeni ne olabilir. Eveldende böyle bi sorun vardı kendiliğinden düzelmişti şimdi yine hortladı. OS tan kaynaklı bir sorun değil. Isınmada değil. PS desen nie herşeyde yapmıyor. Misal bc2 ve singularityde fazla akım çekiyorda metro2033 temi az çekiyor (?) boarddaki kartları söküp taktım. temizledim falan. hala aynen devam etmekte sorun.
3gb ram, amd 5000+, asusm2nx board, 9800gt ekran kartı var.
oyunun bi güncellemesinin olup olmadığını kontrol edin.güncellemeden sonra düzeliyor bazı oyunlarda bu tür hatalar var.
Teşekkürler cevap için. Zaten yeni güncellendi sayılır oyun. güncellemeden sonra kurdum bi sorun yoktu. Daha sonra başladı sorun.
up
Saçma olucak biraz ama ramleriniz 2+1 gb ise sadece 2 gblık rami takarak deneyebilir misiniz.Ramleriniz aynı mhzde mi ?
ramim sadece 2gb oldugundada yapiyordu bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: acbold
oyunun bi güncellemesinin olup olmadığını kontrol edin.güncellemeden sonra düzeliyor bazı oyunlarda bu tür hatalar var.
+1907
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme