arkadaşlar bana da yardım edin lütfen.mf 3 sıralamam 29 bin ailem özel dişe göndermeyi istiyor beni, aslında ben mühendislik istiyordum ama banada cazip gelmeye başladı diş. ancak okuyacağım okullar ve ödeyeceğim ücret yüzünden bir türlü karar veremedim.yeditepe bezmi alem ve istanbul medipol dişe girebiliyorum sanırım,ancak yeditepe harici diğerlerinde pek bi bilgim yok.yeditepeyi eledim diyebilirim zaten ücreti benim giderlerimle beraber çok fazla olacak en az 40 bin lira ayrıca kardeşlerimin eğitimide var onlara bu haksızlığı yapmak istemem, diğerleri daha cazip bu yönden.diğer ikisi hakkında bilgisi olan var mı ? sizce gitmelimiyim bu dişe ?dişten mezun olunca iş sorunum hiç olmayacak çünkü babam bulunduğum yerde çok sevilen ve alanının en iyisi diyebileceğimiz bir genel cerrahi uzmanı şişli etfalde başhekimlik yapmış bir isim, burada 25 senedir çalışıyor çevresi çok fazla ve muayenehane açarsam çok rahat para kazanacağım gibi görünüyor.evet arkadaşlar ne diyorsunuz çok kararsızım yardım edin lütfen ? :(