Fotoğraflar bekliyoruz hocam. |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
-
Sizin altyapı SOL'müş. İşi fazla uzatmaz, seriden tamamlayıp çıkarlar.
-
Benim derdim daha kötü. 130 metre içerisinde hem Türk Telekom hem de Süperonline OFSD si var. Karşımdaki binaların ikisinde TT fiber birinde ek olarak SOL var. SOL ile ön protokol imzaladık adamlar çekmeye gelmiyorlar. Onlardan umudu kestim Türk Telekom'a yürüyebildiğim her yoldan yürüyorum. Dilekçe falan hepsi verildi :) Şimdi özel çekim talep ettim TT'den. Hepiniz sağolsun konuyu baştan sona okudum iyi fikir edindim sayenizde. Oturduğum yer 3 blok 25 daire bu arada 14 yıllık binalar :)
-
Vazgeçmek yok hocam. Forumdaki çoğu fiber konusunu okumuşumdur, baskı yapan herkes bir şekilde sonuca ulaşıyor.
-
6 dilekçe 4 redim var. ilk 3'ü 50mbit vdsl yeterli dendi. 4. de 35 üstü sıkıntı olduğunu kanıtladığımdan ses edemediler ama tek blok başvurdum diye red ettiler. 5. dilekçem fiber dönüşüm bölgesindesiniz ama bütçe yok dendi. 6. için bekliyorum. 3'ü dilekçeden sonra kapımın önünden fiber geçirildi yeni binalar için. Tam bu mesajı yazarken Genel merkezden aradılar Bilgi verecekler imiş durum hakkında bende bekliyorum.
SOL ile ilgili çok sövmek istediğim yerler var. Altyapı ekibi tanıdık Müdürlük tanıdık protokol imzalandı ama öyle saçma bir sistemleri var ki kafayı yersiniz. 7. sırada idik proje olarak durmadan yeni binalar öncelik atanıyor en son 17. sırada olduk. 17. sıra demek yaklaşık 18 ay demek ve Tuzla da durmadan kentsel dönüşüm yapıldığı için daha o sıralarda gerileriz.
-
Aynen burada sol fttb vardı telekom vdsl di. Sol şimdi patır patır döşüyor. Bakalım eve ne zaman gelecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıştan tanıdık var isterseniz numarasını atayım ya da bana pmden adres verin size tam tarih alayım.
-
Tam konusu geçmişken aranmanız hayırlara vesile olur umarım :)
-
açıkcası ben hala umutsuzum :) her gün eve giderken OFSD ler ile bakışıyoruz
-
Ben de gelen havai hattı nasıl yeraltına alabilirim onu düşünüyorum. Çünkü geçen kopardılar. Herkesin derdi farklı işte hocam :D
-
Bu kutular kablolar çekildi. Bizim binada sadece daireler kaldı sanırım. Toplu yaptıkları için o kişi yardımcı olabilir mi? 4-5 blok yapa yapa gidiyorlar sanırım. Acaba aktif hale gelmesi ne kadar sürer? Ben kabloyu getirenlere sordum 1 ay dedi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendisi bölgeleri tanıdığı için daha net cevap verir ne yazık ki konumunuzu bilmiyorum. İsterseniz açık adresi mesaj olarak iletin kendisi ile iletişime geçip size haber vereyim.
Sol genelde ana kutu bağlantısını yapar gerisini talebe göre çeker dairelere çekme işini TT yapıp bırakıyor sadece
-
Şimdi tekrar aradılar. Özel fibere gerek yok FFTH kaset önünüzdeki menholde mevcut oradan verilecek dendi. Bana bilmediğim bir şey söyle dedim :) Dönüşüme dahil edildi, proje için öncelik verildi diye bilgilendirme yaptılar. Tabi ki böyle bırakmak var mı, Hayır :)
Bu kadar hızlı dönüşü bende beklemiyordum açıkcası.
-
Geliyor gelmekte olan :)
-
1-2 hafta bekleyip altyapıdaki abime baklava ile gideyim o zaman çözeriz gibi :) ilk taşındığımda port yoktu, port ücreti ve baklava ile çözmüştük :D
-
Şu mübarek baklavanın açamadığı kapı yok bu ülkede :D Bende götürmüştüm.
-
Az önce Bölge genel müdürlükten aradılar 300₺ istiyorlar. Vallahi alem firma
Bu kadar çile 300₺ için miydi dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patron12 -- 23 Temmuz 2024; 17:44:3 > -
Hocam zaten telekomdaki sıkıntı şu saçma bütçe olayı. Başka bir şehirdeki planlamacı arkadaşım kendi evine dönüşüm projesi çizdi ve 16 ₺ için onaylanmadı :) Talep eden herkese proje zaten çiziyorlar. Şans varsa bütçeden geçiyor, proje onaylanıyor. Baklavayı unutma :D
-
Hocam selamlar. Eklediğiniz fotoğrafa baktım Superonline imiş sizin. Vodafone da kullanabilirsiniz bu altyapıda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X