Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
69.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dilekçemi kabul etmediler. Dilekçe önemli değil apartman karar defterinde karar alınıp bu kararın getirilmesi lazım dediler.

• gvnkc28 G kullanıcısına yanıt

Hocam istenilen işlemi yapması zor mu sizin için? Dilekçe de önemli aslında. Sorun yok hocam ne talep ediliyorsa onu yapmak lazım inşallah zor bir işlem olmaz sizin adınıza talep edilenler.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-166

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hayır hocam zor değil de apartman yeni olduğu için daha yöneticilik kurulmadı bi kaç haftaya kurulacak. Yönetici olacak kişiyle de durumu görüştüm hallederiz dedi. Bakalım yöneticilik kurulduktan sonra kararla tekrar gideceğim il müdürlüğüne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gvnkc28 G kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam inşallah en kısa sürede çözülür. Gelişmeleri de aktarırsanız iyi olur hocam sizinle benzer süreçleri yaşayanlar adına

• Özel fiber talebini btk üzerinden iletebilirmiyiz
    Fiyat bilgisi için en azından?

• psikomalist bey kullanıcısına yanıt

İletirsin ama genelde ordan robotik cevaplar alırsın. Sürecin uzar müdürlükle görüşmen daha sağlıklı.

• Sadece Vdsl olan bir sitedeyim, evim müstakil, 100mbit hattım var, Telekom kutusu 20-30 metre uzaklıkta, parasını versem oradan eve fiber çekme gibi bir durum olabiliyor mu? 1gbit hat almak istiyorum.

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Hocam cevaplanması çok zor bir soru

dayınız vars yarına bağlanıp kullanabilirsiniz bile veya müdürü yapmak isterse dolaba gelen hatlardan birini kullanıp size verebilir.

ama prosedür olarak ftth fiberi ayrı çekiliyor ana omurgadan onun yakınlığı, yatırım onayı, yine müdürün insiyatifi derken iş imkansız da olabilir.

Hocam merhaba yaklaşık 1 hafta önce arandım. Arayan hanımefendi randevu için müsait sordu. Ben müsait gelebilirsiniz dedim. Blok numaranız 8 mi 48 mi diye sordu bende 48 diyince buraya iki blok yazmışlar yanlışlık olmuş şuan 8 blok yapılıyor dedi. Bende 48 ne zaman olacak diye sorduğumda 1-2 hafta içinde size gelinir dedi. Geçen hafta 1 haftalığına şehir dışındaydım. Evde keenetic modem kullanıyorum. Tam bir hafta durmadan telefonuma cihaz çevrimdışı çevrimiçi bildirimleri gelip durdu. Dün dönüş yaptım ama hala ses yok. Bir arkadaşım 8 dediği bloklara yakın evet oraya 1000mbit veriyorlarmış dedi. Bakalım bekliyorum. Doğru anladıysam hatlar paralel bağlı o yüzden orayı yaparken sürekli kesinti oldu ve bizim evinde gitti geldi. Bu ay içerisinde inşallah bize de gelirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

Hocam inşallah en kısa zamanda sonuçlanır süreciniz. Bir de hocam daha evvelden de söylemiştim ama tekrar söyleyeyim eğer süreçleri fotoğraflayıp foruma ekleme şansınız olursa süper olur forum arşivi açısından hocam.

Hocam arayıp geldiklerinde izin isterim ama eve gelmeden önce binanın ana hatlarını çekerken denk gelir miyim bilemem. Evden çalışıyorum net giderse aşağı inip bir yoklarım. İzin verirlerse çekerim ve burada paylaşırım

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam  

• Selamlar,

Doğru konu mudur bilmiyorum ama en aktif gözüken konu burası gibi. Yanlışsa kusura bakmayın.

Mahallemize uzun süre önce Türk Telekom'un fiber altyapısı getirildi. Sadece türk telekom değil Turkcell de kazı yaptı. Sokağımızın girişinde turkcell'in fiber kutusu mevcut (binamıza 20 metre uzaklıkta) ancak buna rağmen binamızda fiber bulunmamakta. Ekipler sokağımızın girişindeki binaya çekip bıraktılar bir daha da gelmediler.

Binamızda çoğu kişi uzaktan çalışmakta ve daha hızlı internet erişimi talebimiz bulunmakta. Defalarca iki firmanın da müşteri hizmetlerini aradık, satış temsilcileri ile görüştük ancak sonuç alamadık. 3 kişi aynı evden çalışırken bu bağlantı gerçekten bizim için yeterli değil. 

Gerekirse müşterinizi bile biz bulacağız, apartmandakileri biz tek tek kullanmaya ikna edeceğiz dememize rağmen TT'un ya da Turkcell'in bize en ufak desteği ve dönüşü olmuyor. Superonline zaten ulaşılması imkansız bir firma. Bir ton kazı yapılıp sokağımızın girişine gelen fiberi evimize çekmek için yalvarıyoruz ancak dinleyen yok. O zaman niye çektiniz bu kabloları? Sokağımızı diklemesine kesen caddede birçok binada fiber internet mevcut. Bize gelmiyor.

Son darbeyi turksat vurdu. Şu an yalancı fiberlerini kullanıyoruz max 100 mbps veren onu da vermiyorlar zaten rezalet hizmetleri. Geçen hafta kapı kapı broşür asmışlar binaya 1000mbps kampanyası diye. Bir heves aradım aaa mahalleye geldi aslında ama sizin binaya çekilmemiş ya soralım dediler. Yapıştım yakalarına ama ne zaman arasam cevap alamıyoruz biz de diyorlar.

Sokağa gelip yeni binaya turkcell fiber çeken ekibi bile yakaladım yalvar yakar şikayetimi içerden birine ilettim ama yok yok yok. Kapı duvar. Açık kapıya yazdım btkya yazdım hep aynı jenerik cevaplar geliyor.

Yok mudur bu işin bir çözümü acaba? Desteğinizi bekliyorum.. İstanbul Maltepe Küçükyalı Mahallesinde ikamet ediyorum.

• Uzun yıllardır vdsl 100 mbps kullanıyorum. Müstakil evde duruyorum ve sokağımda fiber bulunmamaktadır. Lakin yan sokağımda binada (bina ile aram 90 metre) fiber mevcuttur. Türk telekom ile görüştüm, talep açtık ama sokakta fiber olmadığı için bu talebe olumsuz dönüş yapıyorlar.

Neyse ücretini biz versek gelir mi dediğimde ise; tekrardan araştırıp 21.000 TL civarında bir ücret ödediğimde müstakil evime fiberi getirebileceklerini söylediler. Az bir para değil ve gelen fiber kaç mbps olarak gelecek orası da muamma.

• superior7 kullanıcısına yanıt

Merhaba

https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar

Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğünün (ofis diye belirterek yazarlar) erişim planlama birimi ile görüşürseniz size planlama dahilinde olup olmadığını veya özel proje ile ne kadar maliyet çıkacağını söylerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Temmuz 2024; 20:16:2 >
  • copierbond64 kullanıcısına yanıt

Çekilecek olan fiber FTTH hocam ve bin megabit paketine geçebiliyorsunuz bağlantı sağlandığında.

Onu sormadım da bana göre pahalı geldi. Bilmiyorum size göre fiyatın durumu nedir ?

Hocam merhaba bütçe meselesi ama müstakil ev ise bence makul gibi geldi bana valla köyde en yakın fibere 900 metre mesafe var. Fiber kutu yakınına vdsl 100 veriyorlar.benim yazlıkta max 12mbit. Yasak olmasa dayımlara internet bağlatıp oradan fiber converter ile eve çekecem. 21.000 bence şu ekonomik vaziyette makul geldi. Tabi biraz pazarlık yapabilirsiniz. Yinede siz bilirsiniz. Ben daha normal evimde ftth bekliyorum. 1-2 haftaya gelecez dediler ama hala aşşağıdaki bloklardalar. Müstakil ev için beklemek istemezseniz çektirin rahat edin

FTTH altyapıda perakende olarak 1000 mbpse kadar verebiliyorlar. Fiber mesafenin vs önemi yok. Ne alıyorsan o geliyor.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.