Şimdi Ara

özel ünide bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pek secenegim yok %50 burslu ortalama bi ünide okunur mu yardım edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bahçeşehir, Yeditepe, MEF ya da Bilgi olacaksa evet ama Nişantaşı, Haliç vs. gibi üniversitelerden bahsediyorsan değmeyecektir diye düşünüyorum.

• -Mani- - kullanıcısına yanıt
    mef ve bahçe güzel üni değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolcann -- 21 Temmuz 2022; 3:38:21 >
  • Min yüzde 50 olan üniversiteler şuan 70 bin lira falan çok fazla gerek yok bence

• aqnbaba kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama başka şehirde ilgim olmayan bi bölümde okumaktan daha mantıklı gibi geldi :(

• Sıralaman kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

Bence de değil bana kalırsa gelsin Yeditepe'ye ama insanın kendi araştırması daha kıymetli diye o şekilde bir havuz oluşturdum  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şuan 7tepedeyim ablam da burda okuyor tanıtımdan çıktım bence balon üni ya 200 binlik lavuk 40k lira verip okuyor ama 40 bin para değil 4 ay çalışsan 25 bin tl 15 de baban bersin bitti gitti o yüzden devlet üni iyidir her zaman bilkent koç sabancı dışında

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Sıralaması ya da parası yeten gitsin Bilkent, Koç ya da Sabancı'ya.

Yeditepe Üniversitesi içinde en çok bölüm bulunan ve en kalabalık vakıf üniversitesi. İçinde 500 binle giren de var TYT sıralamasıyla giren öğrenci de. Ama bunun yanında ilk 1000'den giren ilk 5000'den giren öğrenciler de var.

Bizim bölümün ücretli son giren 106k, tam burslu son giren 4.3k. Bilgisayar Mühendisliği özelinde de 27k-50k aralığına giren birisi için Yeditepe %50 > Herhangi bir o aralıktaki devlet üniversitesi.

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt
    135k

aynen knk fan boy olma istanbylda oturayorsan mantıklı ama köylüysen ve ana*olu daysan istanbula gelinmez artık kiralar 8 bin 50k ya muğla eskişehir muğla da bilgisayar mühendisliği geliyor ve taban pıanı 50k ayrıca yeditepeye 6.sınıftan beri gidiyorum o kapalı yüzme havuzunda az girmedik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.