Şimdi Ara

Özellikler iyi diyor ama oyun çok kasıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi PC ' nin özellikleri gayet iyi PES ' de özelliklerde girince iyi diyor ama nedense PES 2012 ' de en dandik ayarlara alınca bile kasıyor

PC ' nin özellikleri :

yonga türü : GeForce GT 430

DAC türü : integrated RAMDAC

bellek boyuru : 1024 MB

bağdaştırıcı Dizesi : GeForce GT 430

Bios bilgileri : Version 70.08.23.00.00

İNTEL R PENTİUM R 4 CPU 3.00GHz 3.02 GHz , 3.00 RAM

LÜTFEN YARDIMMM EDİNNNN !!!!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gt 430 ile 1080p ve max grafik denerseniz kasması normal gibi

Edit:P4 islemci ile darbogazda oluyor olabilir Msi Afterburner ile kontrol edin Gpu usage kac gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 2 Nisan 2012; 19:51:17 >
  • PC'nin özelliklerini gayet iyi olduğunu nereden çıkardınız? GT430 çok performanssız bir karttır. Pentium 4 yine aynı şekilde çoooook eski bir işlemci. Kasması normal.
  • o oyun için gt 430 yeter ama p4 yetmez. kasmasının sebebi işlemci.
  • sen oyunun pc ni değerlendirmesine bakma pc işlemcisi felan tarihi eser olmuş normaldir kasması
  • En dandik ayarlarda kasıyorsa işlemcinin performansı yüksek hızda görüntü için komut verememesindendir. Grafik iş yükünü çözünürlüğü arttır görüntü hızı dip yapsın, işlemci darboğazı ortadan kalkar. Hiç olmazsa komutlar-kontroller akıcılığına kavuşur.
  • Pc iyi falan değil kötü bir pc kasabilir
  • anakartın modeli markası ne bilmiyorum ama eğer destekliyorsa ikinci elde e-5200 vb bir işlemci alsan çok farkı görürsün
    p4 gerçekten çok düşük performans verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Nisan 2012; 20:54:23 >
  • benim PC 'ye uygun işlemci önerirmisiniz o zaman işlemci aldığım takdirde kasma sorunu ortadan kalkar mı ?
  • pes2012 en düşük ayar ve çözünürlükte kasma sorunu varsa direk donanım yetmezliği denemez..p4 3.0 işlemci ve gt430 en dip ayarlarda rahat yeter o oyuna

PES 2012 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
    RAM: 1GB RAM
    HDD: 8GB free hard disk space
    VIDEO: DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)
    SOUND: DirectX 9.0c compatible sound card
    DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
    800 x 600 monitor resolution

işlemci sıcaklığı ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariferdemkoyuncu

benim PC 'ye uygun işlemci önerirmisiniz o zaman işlemci aldığım takdirde kasma sorunu ortadan kalkar mı ?

O sisteme yatırım yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

benim PC 'ye uygun işlemci önerirmisiniz o zaman işlemci aldığım takdirde kasma sorunu ortadan kalkar mı ?

O sisteme yatırım yapma.

Evet o sisteme yapılacak yatırım ölü yatırım olur. Alacaksanız komple bir yeni sistem alın
  • neden yaw 50-70 liraya bir işelmci alırsa en azından gt 430'u besler rami ne kadar bilmiyorum ama makinada 2 gb da ram oldumu yeter.
    arkadaş p4 3.0 ve gts 430 kullandığına göre yenilemek için çok bütçesi de olamayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Nisan 2012; 22:11:30 >
  • Ya siz dalga mı geçiyorsunuz birader ne işlemcisi... Tamam işlemci de kötü ama, GT 430 o kadar kötü ki ekran kartından bile sayılmaz. Sistem komple çöp, kasması normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Ya siz dalga mı geçiyorsunuz birader ne işlemcisi... Tamam işlemci de kötü ama, GT 430 o kadar kötü ki ekran kartından bile sayılmaz. Sistem komple çöp, kasması normaldir.

arkadaşla konuştum bütçesi çok yok adama maddi destek çıkacaksan atalım çöpe birlikte arkadaşın pc'yi hem sende sevap alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Nisan 2012; 23:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Ya siz dalga mı geçiyorsunuz birader ne işlemcisi... Tamam işlemci de kötü ama, GT 430 o kadar kötü ki ekran kartından bile sayılmaz. Sistem komple çöp, kasması normaldir.

http://www.youtube.com/watch?v=i7nCQjh03QE

youtube da böyle tonla video var..bu sistem düşük ayarda pes2012 ye rahat yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 2 Nisan 2012; 23:37:42 >

• p4 3.06 hgz işlemci ve Hd5670 ile tüm ayarlar açık kasmadan oynuyorum.(genel olarak 45+fps bazen 1-2 saniye 30 lara düşüyor)
  • ben şuana kadar sorunsuzca oynuyordum bilgisayarımın özellikleri oyun için gayet yeterli ama son birkaç gündür oyunda kasmalar oluştu sorun nedir acaba şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Başlıktada belirttiğim gibi PC ' nin özellikleri gayet iyi PES ' de özelliklerde girince iyi diyor ama nedense PES 2012 ' de en dandik ayarlara alınca bile kasıyor

PC ' nin özellikleri :

yonga türü : GeForce GT 430

DAC türü : integrated RAMDAC

bellek boyuru : 1024 MB

bağdaştırıcı Dizesi : GeForce GT 430

Bios bilgileri : Version 70.08.23.00.00

İNTEL R PENTİUM R 4 CPU 3.00GHz 3.02 GHz , 3.00 RAM

LÜTFEN YARDIMMM EDİNNNN !!!!!!

Arkadaşım, P4 2.66 + 512 MB HD2600PRO + 2 GB RAM ile PES2012'yi çok rahat oynuyor .

Hem PES 2012 ' nin sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP SP3 /Vista SP2 /Windows 7
    İşlemci: Intel Pentium IV 2.4GHz veya dengi
    RAM: 1 GB / Vista / 7 - 2 GB
    Ekran Kartı: DirectX 9.0c uyumlu 128 MB RAM (NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon x1300) Pixel Shader 3.0 destekli

Darboğaz belki olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.